«Μύλος» έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα, η ομάδα του Φοίβου και ο Παναγιώτη Μαθιός.
Ο έμπειρος επιθετικός που αποτέλεσμα το βαρύ πυροβολικό του συλλόγου στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ζήτησε από τους Κρεμαστενούς να μείνει ελεύθερος επικαλούμενος προσωπικούς του λόγους.
Η απόφαση του Μαθιού έπεσε σαν κεραυνός εν ευρεία στις τάξεις του Φοίβου και τους ανθρώπους του, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει προ ημερών στην ανανέωση της συνεργασία τους και για τη νέα σεζόν.
Η περίπτωση αποχώρησης του Μαθιού αναμένεται να εξελιχθεί σε σήριαλ, καθώς οι Κρεμαστενοί όπως αναφέρουν, αυτοί θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ότι συμβεί.
Πάντως οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει νέα επαφή του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση.
Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαθιός έχει στα χέρια του πρόταση από τον Κλεόβουλο προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ του.
Στην επαφή που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο των Λινδιακών, Νίκο Σαββαΐδη, ο τελευταίος του ξεκαθάρισε ότι για να προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του θα πρέπει να είναι ελεύθερος, καθώς δεν έχει καμία πρόθεση να μπει σε αντιπαράθεση με την ομάδα του Φοίβο και τους ανθρώπους της, τους οποίους σέβεται.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται νέα επεισόδια στο θέμα Μαθιού, προκειμένου να ξεκαθαριστεί μία και καλή.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/zitise-na-figi-o-mathios/














