ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεννηματά: Πλήρως κατοχυρωμένη η ελληνική κυριαρχία στα Ίμια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γεννηματά Φώφη

Δεν αμφι­σβη­τεί­ται η ελλη­νική κυριαρ­χία στα Ίμια, δήλωσε η επι­κε­φα­λής του Κινή­μα­τος Αλλαγής, Φώφη Γεν­νη­ματά, με αφορμή την προ­κλη­τική ανα­κοί­νωση του τουρ­κι­κού υπουρ­γείου Εξω­τε­ρι­κών.

Συγκε­κρι­μένα, η κ. Γεν­νη­ματά ανέφερε: «Η ελλη­νική κυριαρ­χία των Ιμίων δεν μπορεί να αμφι­σβη­τη­θεί από κανέναν. Είναι πλήρως κατο­χυ­ρω­μένη από τις διε­θνείς συν­θή­κες και το δίκαιο. Η Τουρκία ματαιο­πο­νεί. Καλά θα κάνει αντί των προ­κλή­σεων, να σεβα­στεί τους κανόνες του διε­θνούς δικαίου, όπως και η Ευρω­παϊκή Ένωση την προ­τρέ­πει».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.