Ενα πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ ξενοδόχου και αστυνομικού, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήλου, απασχολεί από το μεσημέρι της Κυριακής την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.
Ο αστυνομικός, για τη συμπεριφορά του οποίου έχει εκφράσει παράπονα αρμοδίως και η δήμαρχος του ακριτικού νησιού κ. Μ. Καμμά, φέρεται, παρουσία προϊσταμένου του, να στάθμευσε το περιπολικό όχημα της υπηρεσίας κοντά σε κλουβάκι του ξενοδόχου, που ανέμενε να επιβιβάσει από το πλοίο «Τήλος 21ος Αιώνας» τουρίστες και να τους μεταφέρει στα δωμάτιά τους.
Ο ξενοδόχος φέρεται να ζήτησε από τον αστυνομικό να μετακινήσει το περιπολικό προκειμένου να μπορέσει ανεμπόδιστος να βοηθήσει τους πελάτες του για να επιβιβαστούν στο όχημα και εκείνος να αρνήθηκε να το κάνει.
Ακολούθησε διαπληκτισμός και ο ξενοδόχος επιτέθηκε στον αστυνομικό και τον πέταξε στη θάλασσα!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι χθες το πρωί δεν είχαν υποβληθεί μηνύσεις. Η Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου θα διενεργήσει ωστόσο πειθαρχική έρευνα.














