Αν και δυσκολεύτηκε από την άμυνα ζώνης τον αντιπάλων του και παίζοντας χωρίς τον Φάνη Κουμπούρα, ο Ιπποκράτης Κω κέρδισε με 65-52 τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, πετυχαίνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στον όμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας. Αυτός που σήκωσε στις πλάτες του, τον Ιπποκράτη ήταν ο Θοδωρής Ονάσογλου. Ο έμπειρος αθλητής τη στιγμή που κόλλησε η ομάδα του, την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στην έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος με προσωπικούς πόντους μετέτρεψε το 53-50 σε… 64-50 και ουσιαστικά «τελείωσε» το παιχνίδι.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 26-14, 42-33 (ημ.), 51-44, 65-52
Διαιτητές: Ντάνος- Χουγιαζός
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Κουλουριώτης): Τρύπας 9(3), Ονάσογλου 25(4), Σκούφης 2, Ασημακόπουλος 2, Λεκάκης 4, Χαρίσης 4, Τσακαλέρης 15(1), Επιφάνης 1, Καταβαίνης 3(1).
ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Καρακώστας): Γοργόνης 10, Μελισσουργός, Βελιζιώτης 2, Γραμματικός 6, Σπυρόπουλος 2, Βούζας 11(1), Δορκοφίκης 14(1), Μιχαλόπουλος, Δαρμογιάννης, Ζούκας 7, Ανέστης.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.