Αθλητικά

Το σεμινάριο Hapkido στην «τέντα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΔΙΑΓΟΡΑ (ΤΕΝΤΑ)  το σεμινάριο HAPKIDO, το οποίο διοργάνωσε  ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ MARD υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση  του  MASTER Ευάγγελου Θάνου μαύρη ζώνη  7oDANHAPKIDO (πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΑΠΚΙΝΤΟ και υπεύθυνος νοτιοανατολικής Ευρώπης και μέσης Ανατολής για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ WORLD HAPKIDO FEDERATIOΝ).

Πλήθος κόσμου άρχισε να προσέρχεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, για να δει, να εκπαιδευτεί και να μάθει από κοντά τα μυστικά αυτής  της πολύ όμορφης πολεμικής τέχνης του HAPKIDO,  της οποίας η ιστορία της υπολογίζεται στα 2000 χρόνια, από τον άνθρωπο που είναι η ψυχή και η προώθηση του ΗΑPKIDO στην Ελλάδα MASTER κ. Θάνο Ευάγγελο.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να  δουν και να εξασκηθούν σε μια σειρά τεχνικών αυτοάμυνας πρακτικών στο δρόμο, προσαρμοσμένες σε οποιαδήποτε ηλικία μεγάλων-μικρών.

Όλοι παρέμειναν κατενθουσιασμένοι με το επίπεδο και την τεχνική κατάρτιση τόσο του MASTER κ. Θάνου αλλά και με τη μεταδοτικότητα του. Ο Κος Θάνος ευχαρίστησε με τη σειρά του τον υπεύθυνο της WORLDHAPKIDOFEDERATION στη Ρόδο κ. Aθανασίου Ιωάννη (MARD) μαύρη ζώνη 1οdanhapkido,καθώς και όλους συμμετείχαν και δήλωσε κατενθουσιασμένος με  την τεχνική τους  αλλά και με τις ομορφιές του νησιού.

Ο Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών MARD θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του και ιδιαιτέρως τους χορηγούς:

1 CASINO RODOS

2 SEVEN

3 AXION

4 BEST WESTERN PLAZA HOTEL

5 CRISBERG FITNESS STORE

6 ΦΩΤΗΣΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣΜΟΝΩΣΕΙΣ

7 ΔΟΜΝΑ ΨΑΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

8 ΜΥΘΟΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ

9 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ

10 ΑΚΤΑΙΟΝ

11 12FD ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

13 ΑΥΓΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

14 FRIENDLY CAFE

15 DOVES ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

16 MEAT THE GRILL

17KRYPTIA SC&TCS IKE

18 RDΧ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου