ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αριθμοί δείχνουν… έδρα!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέσ­σε­ρις νίκες σε ισά­ριθ­μα παι­χνί­δια με­τρά­ει ο Κο­λοσ­σός στο Βε­νε­τό­κλειο απέ­να­ντι στα Τρί­κα­λα, ενώ έχει και συ­νο­λι­κά το προ­βά­δι­σμα στις ανα­με­τρή­σεις με τη θεσ­σα­λι­κή ομάδα στο πλαί­σιο της Basket League αφού με­τρά­ει πέντε νίκες σε οκτώ ματς. Από τα τέσ­σε­ρα παι­χνί­δια της Ρόδου, ο Κο­λοσ­σός νί­κη­σε με με­γά­λη δια­φο­ρά μόνο στο περ­σι­νό…Αξί­ζει να ση­μειω­θεί ότι στα ομα­δι­κά στα­τι­στι­κά οι «θα­λασ­σί» είναι κα­λύ­τε­ροι σε όλους τους το­μείς με εξαί­ρε­ση τα κο­ψί­μα­τα, όπου υπερ­τε­ρούν τα Τρί­κα­λα.

Η ΠΑ­ΡΑ­ΔΟ­ΣΗ ΚΑΙ ΤΟ… 4-0!

*Την πε­ρί­ο­δο 2013-14 επι­κρά­τη­σε με 76-72 (Τσά­μης 17- Γκρέιν­τζερ 17).

*Την πε­ρί­ο­δο 2014-15 με 77-69 (Χά­γκινς 20π, 9ρ.- Μπό­ουι 22π, 4ασ.).

*Την πε­ρί­ο­δο 2015-16 με 79-69 (Γε­ωρ­γαλ­λής, Ρέ­λε­φορντ και Λιού­ις 14- Σόκο 25π, 12ρ.).

*Την πε­ρί­ο­δο 2016-17 με 73-53 (Σα­λού­στρος 15- Μπάρ­λο­ου 13).

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣ­ΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘ­ΜΩΝ

*Ο Μάλ­κολμ Γκρί­φιν με 10 πό­ντους θα γίνει ο 44ος παί­κτης στην ιστο­ρία του Κο­λοσ­σού H Hotels που θα φτά­σει τους 200 στη Basket League.

*Ο Τι Τζέι Μπρέι είχε του­λά­χι­στον μία ασίστ σε κα­θέ­να από τα 10 παι­χνί­δια στα οποία αγω­νί­στη­κε.

*Ο Ραμόν Χάρις είχε δι­ψή­φιο αριθ­μό πό­ντων και βαθ­μών στο ranking στα τε­λευ­ταία τέσ­σε­ρα παι­χνί­δια της ομά­δας της Ρόδου.

*Ο Σον­Ντρέ Τζό­ουνς είχε δι­ψή­φιο αριθ­μό πό­ντων και του­λά­χι­στον τρεις ασίστ στα πέντε προη­γού­με­να παι­χνί­δια των Τρι­κά­λων

*Δύο του­λά­χι­στον ασίστ στα τέσ­σε­ρα προη­γού­με­να παι­χνί­δια της ομά­δας του είχε ο Μι­χά­λης Λούν­τζης.

*10 σερί παι­χνί­δια με μία του­λά­χι­στον τάπα με­τρά­ει ο Μάρκο Τέ­γιτς.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.