ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 54χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Δικαστήριο Ρόδου

Ελεύ­θε­ρος με τους περιο­ρι­στι­κούς όρους της απα­γό­ρευ­σης εξόδου από τη χώρα και της εμφά­νι­σής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυ­νο­μικό τμήμα του τόπου κατοι­κίας του, αφέθηκε χθες, μετά την απο­λο­γία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτι­κής Ανα­κρί­τριας Ρόδου και του Εισαγ­γε­λέα Υπη­ρε­σίας, ένας 54χρονος ημε­δα­πός, υπό­τρο­πος σε υπο­θέ­σεις ναρ­κω­τι­κών και σεξουα­λι­κών εγκλη­μά­των, κατη­γο­ρού­με­νος για δια­κε­κρι­μέ­νες κλοπές.

Όπως έγραψε η «δημο­κρα­τική» ο κατη­γο­ρού­με­νος συνε­λή­φθη από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου, γιατί αφαι­ρούσε σημα­ντι­κές ποσό­τη­τες αλκο­ο­λού­χων ποτών από σούπερ μάρκετ.

Ο 54χρονος, φέρεται συγκε­κρι­μένα την 21η Ιουλίου 2017 να αφαί­ρεσε από το σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» 6 φιάλες ποτών, την ίδια μέρα να αφαί­ρεσε ακόμη 4, 2 συσκευα­σίες με πλα­στικά γάντια και ένα ζευγάρι παντό­φλες.

Κατά το χρονικό διά­στημα από 13 Ιουλίου 2017 έως 20 Ιουλίου 2017, αφαί­ρεσε από το ίδιο σούπερ μάρκετ 25 αλκο­ο­λούχα ποτά. Εντός του μηνός Απρι­λίου του έτους 2017 μετέβη περισ­σό­τε­ρες από μία φορές στο σούπερ μάρκετ «ΠΑΠΠΟΥ» στην Ιξιά και αφαί­ρεσε 7 φιάλες οινο­πνευ­μα­τω­δών ποτών ενώ κατά το χρονικό διά­στημα από τον Απρίλιο του έτους 2017 έως και την 21 Ιουλίου 2017 αφαί­ρεσε από σούπερ μάρκετ στην Ρόδο 6 ακόμη φιάλες.

Απο­λο­γού­με­νος υπο­στή­ριξε ότι έχει ποσοστό ανα­πη­ρίας άνω του 75 % και απο­φυ­λα­κί­στηκε με βού­λευμα και αντι­κα­τα­στά­θηκε η προ­σω­ρινή του κράτηση με περιο­ρι­στι­κούς όρους.

Επί ένα χρόνο υπο­χρε­ού­ται, όπως είπε, να εμφα­νί­ζε­ται στις Αστυ­νο­μι­κές Αρχές και να λαμ­βά­νει φαρ­μα­κευ­τική αγωγή που του χορηγεί η Ψυχια­τρική Κλινική του Νοσο­κο­μείου της Ρόδου.

Τα ισχυρά φάρμακα που λαμ­βά­νει του δημιούρ­γη­σαν προ­βλή­ματα υγείας και του διέ­κο­ψαν τη χορή­γηση των ψυχο­φαρ­μά­κων τους τελευ­ταί­ους 3 μήνες με απο­τέ­λε­σμα να επα­νέλ­θει το ψυχο­σω­μα­τικό σύν­δρομο της διπο­λι­κής δια­τα­ρα­χής αυτή τη φορά με εμμονή στην κατα­νά­λωση αλκοόλ και στη συγκέ­ντρωση φιαλών ως ψυχα­να­γκα­σμό.

Ως συνή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σής του παρέστη ο δικη­γό­ρος κ. Βασίλης Κατα­βε­νά­κης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.