ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α. Ε. Αδελφοσύνης: Με Τσιριγώτη στην συνέχεια

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Α.Ε. ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ

Στην πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού της, ενό­ψει της συ­νέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, προ­χώ­ρη­σε η Α.Ε. Αδελ­φο­σύ­νης.

Η ομάδα του Ηλία Λο­ΐ­ζου, μετά από την από­κτη­ση των Χου­σε­ΐν Αϊ­ντε­ζίν και Μα­νώ­λη Πρω­τό­πα­πα, ολο­κλή­ρω­σε και την με­τεγ­γρα­φή του Πα­νορ­μί­τη Τσι­ρι­γώ­τη που αγω­νι­ζό­ταν στην Νίκη Ρόδου με την μορφή του δα­νει­σμού από τον Ευα­γό­ρα.

Η διοί­κη­ση της Α.Ε. Αδελ­φο­σύ­νης, συμ­φώ­νη­σε με τους «πρά­σι­νους» της πόλης μας και με τον πο­δο­σφαι­ρι­στή, με τον έμπει­ρο επι­θε­τι­κό να εντάσ­σε­ται στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό της ενό­ψει της συ­νέ­χειας της σεζόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.