ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Χατζημάρκος: Η μελέτη του Ογκολογικού στη Ρόδο, προχωρά κανονικώς

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χατζημάρκος

Με μια ανάρ­τηση του στο facebook, ο Περι­φε­ρειάρ­χης Γιώργος Χατζη­μάρ­κος απαντά στις συνε­χι­ζό­με­νες συζη­τή­σεις για την δημιουρ­γία Ογκο­λο­γι­κού Κέντρου στη Ρόδο

Συγκε­κρι­μένα, ο Γιώργος Χατζη­μάρ­κος έγραψε:

“Το θέμα της κατα­σκευής Ογκο­λο­γι­κού Κέντρου στη Ρόδο, είναι σταθερά στην επι­και­ρό­τητα λόγω των έντονων συζη­τή­σεων που διε­ξά­γο­νται για αυτό στην Βουλή και φυσικά λόγω της μεγάλης ανα­γκαιό­τη­τας.

Απο πλευράς μας, προ­χω­ράμε σταθερά στην μελέτη του χωρίς να επη­ρε­α­ζό­μα­στε.

Μηχα­νι­κοί της Περι­φέ­ρειας μας σε συνερ­γα­σία με εθε­λο­ντές μηχα­νι­κούς, κάνουν κάθε μέρα πρόοδο στον στόχο του να το ετοι­μά­σουν μελε­τη­τικά.

Ακόμα και για αυτό που ειπώ­θηκε στην Βουλή, για την ύπαρξη αυθαι­ρέ­των κτι­σμά­των εντός του οικο­πέ­δου του Νοσο­κο­μείου Ρόδου, ενός ναού και ενός σχο­λείου, τοπο­γρά­φοι μας έχουν ήδη ενερ­γή­σει και έχουν απο­τυ­πώ­σει τα κτί­σματα.

Αθόρυβα αλλά πολύ ουσια­στικά, κάθε μέρα εργα­ζό­μα­στε για να ολο­κλη­ρώ­σουμε τον φάκελο του.

Εχουμε απο­δεί­ξει οτι σε όλα τα πρω­τεύ­ο­ντα κοι­νω­νικά ζητή­ματα, η παρου­σία μας είναι δεδο­μένη.

Χωρίς αρμο­διό­τητα, αλλά με πολύ αγάπη.

Οταν ολο­κλη­ρω­θεί η μελέτη του, θα ασχο­λη­θούμε με τα επόμενα στάδια υλο­ποί­η­σης του.

Κάθε πράγμα στον καιρό του.

Προ­χω­ράμε … με την κοι­νω­νία οδηγό”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.