ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτος ο Ζαννάκης στην Πάρνηθα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΝΟΣ ΖΑΝΝΑΚΗΣ

Στην 32η ανάβαση Υμηττού με 170 συμ­με­το­χές συμ­με­τεί­χαν το περα­σμένο Σάββατο ο Μάνος Ζαν­νά­κης και ο Νίκος Βαρ­νά­βας του ΑΣΡ Έλαφος.

Ήταν ο πιο γρή­γο­ρος αγώνας τα τελευ­ταία χρόνια αφού έγινε νέο ρεκόρ δια­δρο­μής με 26 λεπτά από τον πρω­τα­θλητή Ελλάδας, Περικλή Ηλία. Ο Μάνος Ζαν­νά­κης κατέ­λαβε την 5η θέση στο σπριντ, ενώ ο Νίκος Βαρ­νά­βας έκανε τον καλύ­τερο αγώνα του και κατέ­κτησε την 10η θέση μεταξύ 22 παίδων.

Οι δύο αθλητές του Έλαφου πήραν μέρος και στην 56η Ανάβαση Πάρ­νη­θας που έγινε την Κυριακή και είναι ένας από τους πιο ιστο­ρι­κούς αγώνες στην Ελλάδα. Ο Μάνος Ζαν­νά­κης μετά από έναν κατα­πλη­κτικό αγώνα που πάλι κρίθηκε στο σπριντ κατέ­λαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλ­λιο! Ο Νίκος Βαρ­νά­βας στάθηκε άτυχος καθώς ένα τεχνικό πρό­βλημα στο σαζμάν μετά από πέσιμο σε λακ­κούβα του στέρησε τη δυνα­τό­τητα να αγω­νι­στεί όπως αυτός ήθελε και έτσι κατέ­λαβε την 15η θέση.

Σύνοδος των δύο αθλητών του Έλαφου ήταν ο προ­πο­νη­τής της ομάδας Κυριά­κος Κελε­πέ­ρας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.