ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κ. Χαρ. Κόκκινος σε σειρά εκδηλώσεων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

O Aντιπεριφερειάρχης Δωδε­κα­νή­σου κ. Χ. Κόκ­κι­νος αντα­πο­κρι­νό­με­νος σε σχε­τι­κές προ­σκλή­σεις παρέστη σε σειρά εκδη­λώ­σεων και είχε επαφές με ανθρώ­πους που γνώ­ρι­σαν δια­κρί­σεις πρό­σφατα και τίμησαν τη Δωδε­κά­νησο και σε συνα­ντή­σεις με εργα­ζο­μέ­νους:

Συγκε­κρι­μένα:

  • Παρέστη και απεύ­θυνε χαι­ρε­τι­σμό στις 11.10.2017 στην έναρξη του 4ου Διε­θνούς Συνε­δρίου της Ποι­μα­ντι­κής Δια­κο­νίας στο χώρο της υγείας με θέμα «Ανα­θερ­μαί­νο­ντας την Ελπίδα: Ανα­κα­λύ­πτο­ντας την Ελπίδα στις δυσχέ­ρειες της Ζωής» που διορ­γα­νώ­νει το Οικου­με­νικό Πατριαρ­χείο στη Ρόδο (11 – 15/10/2017).
  • Στην εκδή­λωση του Πολι­τι­στι­κού και Φιλαν­θρω­πι­κού Συλ­λό­γου Κρε­μα­στής «Παναγιά η Ελε­η­μο­νή­τρια», όπου στις 5.10.2017 μετά τον Αρχιε­ρα­τικό Εσπε­ρινό απο­νε­μή­θηκε τιμη­τική διά­κριση στο συμπα­τριώτη μας Σεβα­σμιό­τατο Μητρο­πο­λίτη Ιταλίας και Μελίτης και Εξάρχου Νοτίας Ευρώπης κκ. Γεν­να­δίου.
  • Επίσης απέ­στειλε συγ­χα­ρη­τή­ριες επι­στο­λές για τις τιμη­τι­κές δια­κρί­σεις στο Θεο­φι­λέ­στατο Επί­σκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο, που χει­ρο­το­νή­θηκε πρό­σφατα, στο Σπύρο Κουγιό για τη διά­κρισή του να εκπρο­σω­πή­σει την Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου στο δια­γω­νι­σμό “European Young Chef Award 2017” που θα διε­ξα­χθεί στις 5 και 6 Νοεμ­βρίου στη Βαρ­κε­λώνη και στο Μανώλη Ανδρου­λάκη, Πρόεδρο των Αστυ­νο­μι­κών Υπαλ­λή­λων της Α’ Διεύ­θυν­σης Δωδε­κα­νή­σου για την επα­νε­κλογή του στο νέο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ που προ­έ­κυψε από το 27ο Πανελ­λα­δικό Εκλο­γο­α­πο­λο­γι­στικό Συνέ­δριό της.
  • Επίσης είχε συνά­ντηση και ευχα­ρί­στησε τους συντε­λε­στές της πρό­σφα­της επι­τυ­χη­μέ­νης πολι­τι­στι­κής εκδή­λω­σης που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε στην τάφρο της Μεσαιω­νι­κής Πόλης της Ρόδου στις 4.10.2017 και διορ­γά­νωσε η Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου.
  • Με την ιδιό­τητα του μέλους του Γενικού Συμ­βου­λίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. παρα­κο­λού­θησε και μίλησε στις γενικές συνε­λεύ­σεις των εργα­ζο­μέ­νων του Γενικού Νοσο­κο­μείου Ρόδου και της Α’θμιας Εκπαί­δευ­σης και παρέστη στις εκλο­γι­κές δια­δι­κα­σίες των Εφο­ρια­κών Υπαλ­λή­λων Δωδε­κα­νή­σου.
  • Στις 13 – 14 Οκτω­βρίου ο κ. Χ. Κόκ­κι­νος θα συμ­με­τά­σχει στην Ετήσια Πανελ­λή­νια Συν­διά­σκεψη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στη Θεσ­σα­λο­νίκη.

Χαρά­λα­μπος Κόκ­κι­νος
Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Δωδε­κα­νή­σου

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.