ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση καιρού για την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη (2/6.10.2017)

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΡΟΔΟΥ

Με μικρή άνοδο του υδράρ­γυ­ρου μας υπο­δέ­χε­ται ο Οκτώ­βρης στην πρώτη του εβδο­μάδα.

Ανα­λυ­τικά

Αίθριος προ­βλέ­πε­ται ο καιρός κατά την διάρ­κεια της πρώτης εβδο­μά­δας του Οκτώβρη και κάποιες ορο­γρα­φι­κού τύπου νεφώ­σεις δεν θα έχουν καμία πιθα­νό­τητα να δώσουν το οποιο­δή­ποτε φαι­νό­μενο.

Οι άνεμοι θα πνεουν απο ΒΔκές διευ­θύν­σεις ολό­κληρη την εβδο­μάδα ενι­σχυ­μέ­νοι σε όλα τα πελάγη 5-6 και οπικά 7 μποφόρ. Εξαί­ρεση η Ρόδος όπου την Τετάρτη θα εξα­σθε­νή­σουν στα 4-5 μποφόρ και θα πνεύ­σουν απο ανα­το­λι­κές διευ­θύν­σεις. Το βράδυ θα στρα­φούν και πάλι σε Βορειο­δυ­τι­κούς με την ίδια ένταση.

Οι θερ­μο­κρα­σίες θα ανέβουν λίγο και θα ακου­μπή­σουν στα μέσα της εβδο­μά­δας τους 25°C με 26°C βαθμούς. Ψυχρούλα θα επι­κρα­τεί το βράδυ στα ορεινά καθώς θα πέφτει στους 16 με 17 βαθμούς ενώ στα παρα­θα­λάσ­σια στους 19 με 20°C βαθμούς.

Υγρασία σε ανεκτά επίπεδα : στο 50 με 60% την ημέρα και στο 85 με 92% τα βράδια.

Καλή εβδο­μάδα

Γιάννης Μανωλάς

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.