Αθλητικά

Κριτήριο τα πρώτα τεστ

Λίγες μέρες απέμειναν πριν από τα πρώτα φιλικά τεστ του Κολοσσού, στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια». Οι «θαλασσί» προετοιμάζονται εντατικά για τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος και οι πρώτες δοκιμασίες θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα πιο χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του, συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά στο «Βενετόκλειο» και είναι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι παίκτες του, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Οι αναμετρήσεις με τον Προμηθέα Πάτρας στις 10 Σεπτεμβρίου και με τον Π.Α.Ο.Κ. την επόμενη μέρα θα αποτελέσουν κριτήρια για τους «θαλασσί», αφού στη συνέχεια έπονται τα παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδας.
Στο πίσω μέρος του μυαλού του Άρη Λυκογιάννη βρίσκεται πάντα ενός ψηλός αθλητής για να γεμίσει περισσότερο η φροντ-λάιν αν και δεν αποκλείεται ο πανύψηλος Μέρβιν Τζόουνς να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο «4». Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο «Βενετόκλειο». Τη μεθεπόμενη Κυριακή, οι Ροδίτες θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και προς το παρόν θα έχουν μπροστά τους μία εβδομάδα μέχρι να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα πρώτα τεστ. Μάλιστα πρώτος αντίπαλος τους θα είναι ο Προμηθέας Πάτρας, στον οποίο αγωνίζονται από φέτος δύο πρώην «θαλασσί», ο Τρέβορ Ρέλεφορντ και ο Χρήστος Σαλούστρος. Με μονές και διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση «χτίζεται» ο νέος Κολοσσός και υπάρχει αισιοδοξία για μία καλή πορεία, αν και η ομάδα είναι νέα και θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να «δέσει».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ «ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ»
ΚΥΡΙΑΚΗ(10/09):
Χ.Α.Ν.Θ. (18:00): Π.Α.Ο.Κ.- Ρέθυμνο
Χ.Α.Ν.Θ. (20:30): Κολοσσός Ρόδου- Προμηθέας Πάτρας
ΔΕΥΤΕΡΑ(11/09):
Paok Sports Arena (18:00): Ρέθυμνο- Προμηθέας Πάτρας
Paok Sports Arena (20:30): Π.Α.Ο.Κ.- Κολοσσός Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου