Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Έρχεται ο Πετρούσης

Ποδοσφαιριστής του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Πετρούσης.
Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και ημέρες με τους «τοξοβόλους» και απέμεναν λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Οι λεπτομέρειες τακτοποιήθηκαν και πλέον απομένει η ανακοίνωση από πλευράς ΓΑΣ Ιάλυσου για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», αύριο Δευτέρα ο Παναγιώτης Πετρούσης θα βρίσκεται στο νησί μας για να ενταχθεί στην προετοιμασία του συλλόγου, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του προπονητή Αλέξανδρου Αλεξιάδη.
Στα αγωνιστικά
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των «τοξοβόλων» για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το απόγευμα στο «Οικονομίδειο» με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του, έπειτα από το καθιερωμένο ζέσταμα να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του.
Σήμερα οι «τοξοβόλοι» θα δώσουν ένα από τα δυνατότερα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα αντιμετωπίσει στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας τον Α.Σ. Ρόδος, με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου