Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Προπόνηση στην Αρχίπολη

Με αμείωτη ρυθμό συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΡΑ, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών, το οποίο ακυρώθηκε, έπειτα από συνεννόηση των δύο συλλόγων, με τον Βαγγέλη Χοσάδα να μην χαρίζεται στους αθλητές του, προπονώντας τους κανονικά και σε φουλ ένταση.
Το χθεσινό πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο της Αρχίπολης, με τον έμπειρο τεχνικό έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των Αφαντενών, αφού ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης είναι ο Μιχάλης Κατσιδώνης που αισθάνεται ενοχλήσεις στο τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Δευτέρα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου