Ειδήσεις

Θα γίνει εκτενής συζήτηση για το Φράγμα Γαδουρά

Το ‘σήριαλ’ με το Φράγμα Γαδουρά και κατ’ επέκταση με την υδροδότηση του νησιού, θα έρθει προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «δημοκρατική» ο πρόεδρος του Σώματος κ. Κώστας Μπιζάς: «Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Ρόδο, πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη θα είναι το Φράγμα Γαδουρά. Αυτό άλλωστε είχε δηλώσει και ο ίδιος ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος στην τελευταία συνεδρίαση που έγινε με τηλεδιάσκεψη σε Ρόδο και Σύρο στα μέσα του περασμένου Ιουλίου».
Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της ενημέρωσης που είχε κάνει ο κ. Χατζημάρκος, πέραν των εξελίξεων που υπήρχαν από τον φονικό σεισμό στην Κω, αναφέρθηκε και στο Φράγμα Γαδουρά.
Μάλιστα, είχε δηλώσει ότι θα έρθει προς συζήτηση ως θέμα στην ημερήσια διάταξη στην επόμενη συνεδρίαση: «Την επαναλειτουργία του Φράγματος, την διαγωνιστική διαδικασία, την σύμβαση με τον ανάδοχο κ.λπ. θα τα συζητήσουμε όλα στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο με όλα τα στοιχεία αναλυτικά. Το σύνολο των εγγράφων για ό,τι έγινε μέχρι σήμερα θα διανεμηθεί στα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου μέσα σε φάκελο για να γίνει εκτενής συζήτηση», όπως είχε αναφέρει.
Ύστερα και από τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις με την επαναλειτουργία του Φράγματος και την υδροδότηση του βορείου τριγώνου του νησιού της Ρόδου, η επόμενη συνεδρίαση και η συζήτηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου