Αθλητικά

Φοίβος: «Σεφτέ» με Χατζησάββα

Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», η ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής βρισκόταν μία ανάσα από την ολοκλήρωση της πρώτης μετεγγραφής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ο λόγος για τον νεαρό μεσοεπιθετικό Σταμάτη Χατζησάββα, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Κρεμαστενούς και απέμεναν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του.
Οι λεπτομέρειες διευθετήθηκαν, όπως αναμενόταν, με τον σύλλογο να γνωστοποιεί και επίσημα την μετεγγραφή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Σταμάτη Χατζησάββα από τον Διαγόρα Βατίου. Ο Σταμάτης αποτελεί και επίσημα την πρώτη μετεγγραφή μας για την νέα σεζόν και του ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.
Εκ του Δ.Σ».
Οι Κρεμαστενοί συνεχίζουν τις επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, όπως και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις.
Παράλληλα με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού οι άνθρωποι του Φοίβου ενισχύουν και το τεχνικό επιτελείο τους, προκειμένου ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης να κάνει πιο εύκολα την δουλειά του.
Οι Κρεμαστενοί συμφώνησαν με τον μασέρ- φυσικοθεραπευτή Γιώργο Μάτση, με τον οποίο ο Σάββας Ορφανίδης είχε συνεργαστεί και στον Α.Σ. Ρόδος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου