Επιτέλους… έρχεται! Ο Μάρκους Χάτεν λογικά- και αν όλα πήγαν καλά χθες- από σήμερα θα βρίσκεται στη Ρόδο, οπότε και θα τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά. Ο 31χρονος Αμερικανός χθες το πρωί ξεκίνησε το υπερατλαντικό ταξίδι και αργά χθες το απόγευμα επρόκειτο να φτάσει στην Αθήνα. Για τον Χάτεν είχε προγραμματιστεί να περάσει απευθείας από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, ενώ σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, θα γίνει σήμερα το πρωί. Το μόνο σίγουρο είναι πως από το απόγευμα αναμένεται να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και να μπει στο προπονητικό πρόγραμμα του Βασίλη Φραγκιά. Με την παρουσία του Μάρκους Χάτεν, ο Έλληνας προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενόψει των φιλικών αγώνων στην Κύπρο, που θα διεξαχθούν από 5-9 Οκτωβρίου.
Η προετοιμασία του Κολοσσού ΒΑΠ συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο «Βενετόκλειο», ενώ το απόγευμα διεξήχθη φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα, στο οποίο ο Αθηναίος τεχνικός θα έβγαζε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Το φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα και ο Βασίλης Φραγκιάς επρόκειτο να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις του Κολοσσού ΒΑΠ και μέρα με τη μέρα οι Ροδίτες δείχνουν ένα ιδιαίτερα καλό πρόσωπο, κάτι που ικανοποιεί τον 50χρονο κόουτς.
Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας η κίνηση είναι απόλυτα ικανοποιητική και ήδη έχει διατεθεί ένα μεγάλο των καρτών που έχουν κυκλοφορήσει. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου) και στο τηλέφωνο 22410-22261. Οι «θαλασσί» θεωρούν πως μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, τα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν «φύγει» και ο φίλαθλος κόσμος θα συμπαρασταθεί και φέτος στην προσπάθεια της ομάδας.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/apo-simera-me-chaten/













