ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: Στις 28 Μαΐου η γενική συνέλευση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Μία δύ­σκο­λη και κο­πια­στι­κή σεζόν στο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας έφτα­σε στο τέλος της για την ομάδα του Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών, που πέ­τυ­χε τον στόχο της πα­ρα­μο­νής στην κα­τη­γο­ρία.

Οι «πρά­σι­νοι» ήδη έχουν στρέ­ψει την προ­σο­χή τους στη νέα χρο­νιά και κα­λού­νται να κλεί­σουν τα ανοι­χτά μέ­τω­πα που έχει ο σύλ­λο­γος, αρχής γε­νο­μέ­νης από τα διοι­κη­τι­κά.

Το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο με επι­κε­φα­λής τον Βα­σί­λη Πα­πα­κων­στα­ντή δεν θα συ­νε­χί­σει, γι’ αυτό και οι Μα­ρι­τσε­νοί οδη­γού­νται σε γε­νι­κή συ­νέ­λευ­ση και εκλο­γές.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», η γε­νι­κή συ­νέ­λευ­ση, κατά την οποία θα γίνει ο διοι­κη­τι­κός και οι­κο­νο­μι­κός απο­λο­γι­σμός της σεζόν που ολο­κλη­ρώ­θη­κε και οι εκλο­γές του Ηρα­κλή θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν την Κυ­ρια­κή 28 Μαΐου, με τις ερ­γα­σί­ες να διε­ξά­γο­νται στην αί­θου­σα της Κοι­νο­τι­κής βι­βλιο­θή­κης Μα­ρι­τσών στις 20:00.

Σε πε­ρί­πτω­ση μη απαρ­τί­ας των μελών, πρό­θε­ση των Μα­ρι­τσε­νών είναι η γε­νι­κή συ­νέ­λευ­ση και οι εκλο­γές να επα­να­λη­φθούν την Τρίτη 30 Μαΐου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Από εκεί και πέρα, οι άν­θρω­ποι του Ηρα­κλή ήδη έχουν ξε­κι­νή­σει να τα­κτο­ποιούν τα βι­βλία του συλ­λό­γου, προ­κει­μέ­νου να τα κα­τα­θέ­σουν την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα για έγκρι­ση, προ­κει­μέ­νου να είναι σε όλα νο­μό­τυ­ποι ενό­ψει της γε­νι­κής συ­νέ­λευ­σης και των εκλο­γών.

Το μόνο σί­γου­ρο είναι ότι ο Βα­σί­λης Πα­πα­κων­στα­ντής και οι συ­νερ­γά­τες του δεν θα διεκ­δι­κή­σουν εκ νέου τα διοι­κη­τι­κά ηνία του Ηρα­κλή και ανα­μέ­νουν το εν­δια­φέ­ρον άλλων προ­σώ­πων να ανα­λά­βουν την διοί­κη­ση του συλ­λό­γου, προ­κει­μέ­νου να τον οδη­γή­σουν στα επό­με­να χρό­νια.

Τέλος, να ση­μειώ­σου­με ότι όπως είναι φυ­σι­κό δεν υπάρ­χει καμία εξέ­λι­ξη όσον αφορά τις ανα­νε­ώ­σεις των συμ­βο­λαί­ων των πο­δο­σφαι­ρι­στών του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ και του προ­πο­νη­τή Γιώρ­γου Σαβ­βι­δά­κη, καθώς οι απο­φά­σεις για όλα τα θέ­μα­τα θα λη­φθούν από το νέο Δ.Σ. που θα προ­κύ­ψει μετά τις εκλο­γές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.