Ειδήσεις

Αναμένονται αλλαγές στη διοίκηση του Δήμου Ρόδου

Σε…. «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι συνεργάτες του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, καθώς περιμένουν από μέρα σε μέρα τις σχετικές αποφάσεις για τις αντιδημαρχίες –αποφεύγοντας δηλώσεις, συνεντεύξεις και άλλα σχόλια προς τον Τύπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος έχει ζητήσει και περιμένει τις παραιτήσεις των μελών από όλα τα διοικητικά συμβούλια (μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας) και αμέσως μετά, θα συνέλθει σε έκτακτη συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο, όπου θα ανακοινωθούν τα νέα σχήματα σε οργανισμούς, επιχειρήσεις όπως ΔΟΠΑΡ, ΔΕΡΜ ΑΕ, ΑΜΚΕ, Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης, Κέντρο Λογοτεχνών, ΔΕΥΑΡ κ.λπ.
Μερικά από αυτά είναι τριετούς θητείας και μερικά πενταετούς.
Αμέσως μετά τις σχετικές ανακοινώσεις στην συγκεκριμένη συνεδρίαση, ο δήμαρχος θα προβεί στις ανακοινώσεις για το νέο διοικητικό σχήμα της δημοτικής αρχής Ρόδου.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει φροντίσει ο ίδιος αλλά και το γραφείο του, να μην κάνουν καμία «διαρροή» ένθεν και ένθεν –κυρίως επειδή όπως φέρεται να δηλώνει ο ίδιος, επιθυμεί να διατηρήσει το πλεονέκτημα του… αιφνιδιασμού.
Πάντως, οι συνεργάτες του προς το παρόν, εμφανίζονται επιφυλακτικοί ως προς το να κάνουν δηλώσεις ή να προωθούν ‘ψιθύρους’ προς πάσαν κατεύθυνση.
Σε κάθε περίπτωση, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, η υπόθεση με το νέο διοικητικό σχήμα της δημοτικής αρχής Ρόδου θα έχει ξεκαθαρίσει.
Υπενθυμίζουμε, πως στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ξεκαθάρισαν όλα στην αρχή της τρέχουσας εβδομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου