ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν μιλούν οι αριθμοί

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Χρή­σι­μα στα­τι­στι­κά στοι­χεία πα­ρου­σί­α­σε ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για την αυ­ρια­νή ανα­μέ­τρη­ση ανά­με­σα στον Κο­λοσ­σό και τον Π.Α.Ο.Κ. Κα­ταρ­χήν, οι δύο ομά­δες είναι ισό­βαθ­μες με ρεκόρ 8-6 με τον μεν Κο­λοσ­σό να έχει 6-1 στην έδρα του και τον δε ΠΑΟΚ να μετρά 4-3 εκτός Πυ­λαί­ας. Στο παι­χνί­δι του πρώ­του γύρου ο ΠΑΟΚ είχε επι­κρα­τή­σει με 85-73 (Χρυ­σι­κό­που­λος 19π. – Μπέρι 17π.)

*Με τέσ­σε­ρις εύ­στο­χες βολές ο Τρέ­βορ Ρέ­λε­φορντ θα συ­μπλη­ρώ­σει τις 100 με τη φα­νέ­λα του Κο­λοσ­σού στη Basket League.

*Ο Γιάν­νης Γε­ωρ­γαλ­λής θα συ­μπλη­ρώ­σει 350 εύ­στο­χες βολές αν ευ­στο­χή­σει σε ακόμα τέσ­σε­ρις. Ακόμα, αν πάρει ένα ρι­μπά­ουντ θα φτά­σει τα 950.

*Ο Χρή­στος Σα­λού­στρος θα φτά­σει τις 100 ασιστ αν μοι­ρά­σει μία ακόμα. Επί­σης θέλει ακόμα δύο εύ­στο­χα τρί­πο­ντα ώστε να συ­μπλη­ρώ­σει τα 50, ενώ με με τρία επι­θε­τι­κά ρι­μπά­ουντ θα φτά­σει τα 100.

*Τέσ­σε­ρις πό­ντους ώστε να συ­μπλη­ρώ­σει τους 1.400 χρειά­ζε­ται ο Αν­δρέ­ας Γλυ­νια­δά­κης.

*Με μία εύ­στο­χη ελεύ­θε­ρη βολή ο Απόλ­λω­νας Τσό­χλας θα φτά­σει τις 150. Επί­σης με δύο εύ­στο­χα τρί­πο­ντα θα συ­μπλη­ρώ­σει επί­σης τα 150. Ενώ με τρία ρι­μπά­ουντ θα φτά­σει τα 250.

*Τρεις ασιστ για τις 50 θέλει ακόμα ο Λίνος Χρυ­σι­κό­που­λος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.