ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκοψε την πίτα της η δημοτική κοινότητα Ρόδου

news room 2 λεπτά ανάγνωση
1

Η δημο­τική κοι­νό­τητα Ρόδου έκοψε την πρω­το­χρο­νιά­τική της πίτα χθες με την παρου­σία του προ­έ­δρου του περι­φε­ρεια­κού συμ­βου­λίου κ. Θωμά Σωτρίλλη, του περι­φε­ρεια­κού συμ­βού­λου κ. Κάλ­λι­στου Δια­κο­γε­ωρ­γίου και των αντι­δη­μάρ­χων Σάββα Δια­κο­στα­μα­τίου, Τέρη Χατζη­ιω­άν­νου και Μαρίζας Χατζη­λα­ζά­ρου. Με μικρή καθυ­στέ­ρηση έφθασε στα γραφεία της τοπικής κοι­νό­τη­τας και ο δήμαρ­χος Ρόδου, Φώτης Χαζ­τη­διά­κος, ο οποίος είχε επι­σκε­φθεί πριν μετα­νά­στρια, η οποία γέννησε στο Νοσο­κο­μείο.

Σε δηλώ­σεις του στα ΜΜΕ ο πρό­ε­δρος της τοπικής Κοι­νό­τη­τας κ. Μίλτος Παγκάς τόνισε ότι μπορεί οι συν­θή­κες να μην είναι ιδα­νι­κές, αυτό όμως δεν θα απο­τε­λέ­σει εμπόδιο ώστε να δώσει ο καθένας τον καλύ­τερό του εαυτό για το καλό της Ρόδου. Μεταξύ άλλων είπε:

«Το 2016 ήταν μία δύσκολη χρονιά για τη Ρόδο και όλη την Ελλάδα. Μία χρονιά που δεν θέλουμε να θυμό­μα­στε. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ευχό­μα­στε και ελπί­ζουμε τα πράγ­ματα από την νέα χρονιά να είναι καλύ­τερα και πιο δημιουρ­γικά, γιατί ο κόσμος μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυ­ρία, επι­βιώ­νει με δυσκο­λία. Στους δημότες της Ρόδου έχω να πω ότι δεσμευό­μα­στε πως θα συνε­χί­σουμε να προ­σπα­θούμε για το καλό όλων. Μεγάλη βαρύ­τητα θα δώσουμε στην καθη­με­ρι­νό­τητα. Δεν είναι εύκολες οι συν­θή­κες, οι πόροι είναι πλέον ελά­χι­στοι, παρόλα αυτά με κάθε τρόπο θα προ­σπα­θή­σουμε να πετύ­χουμε το καλύ­τερο που μπο­ρούμε».

Ο κ. Σωτρίλ­λης παρο­μοί­ασε τη Ρόδο με μία  Ferrari, επι­ση­μαί­νο­ντας ότι μπορεί να απο­τε­λέ­σει την πιο σύγ­χρονη εκδοχή του εν λόγω πολυ­τε­λούς αυτο­κι­νή­του, εάν όλοι δου­λέ­ψουν ενω­μέ­νοι για ένα κοινό στόχο. «Όλοι μαζί μπο­ρούμε να δου­λέ­ψουμε για τη Ρόδο. Η Ρόδος ήταν η Ferrari, εξα­κο­λου­θεί να είναι η Ferrari και μπορεί να απο­τε­λέ­σει την πιο σύγ­χρονη και εξε­λιγ­μένη εκδοχή της. Εμείς είμαστε πάντα κοντά σας και αν χρεια­στεί να βάλουμε ένα χέρι στις προ­σπά­θειές, σας θα το κάνουμε», είπε ο κ. Σωτρίλ­λης.

Τέλος, ο κ. Δια­κο­στα­μα­τίου αφού ευχή­θηκε μία καλή και παρα­γω­γική χρονιά, ανα­κοί­νωσε ότι και η τελευ­ταία οικο­γέ­νεια απο­χώ­ρησε από την οδό Καμεί­ρου και έτσι πλέον μπορεί να προ­χω­ρή­σει η δια­δι­κα­σία για τη διά­νοιξη του δρόμου, δια­δι­κα­σία για την οποία κατα­βάλ­λο­νται δια­χρο­νικά προ­σπά­θειες από τις εκά­στοτε δημο­τι­κές αρχές.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.