ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχάλης Τσιβρινής: «Να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΒΡΙΝΗΣ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Στις εντός έδρας ανα­με­τρή­σεις του στο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, επι­στρέ­φει σή­με­ρα ο Κλε­άν­θης που στις 14:45 στο γή­πε­δο Πα­ρα­δει­σί­ου θα υπο­δε­χθεί τον Αστέ­ρα Μα­σά­ρων, στο πλαί­σιο της 10ης αγω­νι­στι­κής.

Οι «ρο­σο­νέ­ρι» έχουν ση­μειώ­σει τρεις συ­νε­χό­με­νες νίκες που τους έχουν φέρει στην 4η θέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πί­να­κα, γι’ αυτό και στο ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι θα επι­διώ­ξουν να διευ­ρύ­νουν το σερί τους, προ­κει­μέ­νου να δια­τη­ρη­θούν στις υψη­λές θέ­σεις.

Η «δσπορ» με αφορ­μή το ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι, επι­κοι­νώ­νη­σε με τον προ­πο­νη­τή του Κλε­άν­θη Μι­χά­λη Τσι­βρι­νή που δή­λω­σε τα ακό­λου­θα:

«Θέ­λου­με να συ­νε­χί­σου­με την ανο­δι­κή πο­ρεία που έχου­με στις τε­λευ­ταί­ες αγω­νι­στι­κές, κα­τα­κτώ­ντας ακόμα μία νίκη.

Δου­λέ­ψα­με όλη την εβδο­μά­δα για το παι­χνί­δι με τον Αστέ­ρα και παρά τα προ­βλή­μα­τα που αντι­με­τω­πί­ζου­με, θεωρώ ότι εί­μα­στε πα­νέ­τοι­μοι να κα­τα­κτή­σου­με τους τρεις βαθ­μούς της νίκης, έχο­ντας στα υπέρ μας και τον πα­ρά­γο­ντα έδρα».

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα προ­βλή­μα­τα που επι­κα­λέ­στη­κε ο νε­α­ρός τε­χνι­κός στις δη­λώ­σεις του, έχουν να κά­νουν με τρεις πο­δο­σφαι­ρι­στές που έχουν τεθεί εκτός πλά­νων και ακόμα τρεις που η συμ­με­το­χή τους κρί­νε­ται αμ­φί­βο­λη.

Ο Τσι­βρι­νής δεν υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σί­ες των Γιώρ­γου Σκόρ­που ( κά­κω­ση στον έξω πλά­γιο σύν­δε­σμο), Χαλίς Σιέχ ( υπε­βλή­θη σε αρ­θρο­σκό­πη­ση) και Γιώρ­γου Φω­τει­νή ( θλάση στους προ­σα­γω­γούς).

Αμ­φί­βο­λοι είναι ο Κώ­στας Κα­λη­μέ­ρης που δεν ολο­κλή­ρω­σε την προ­πό­νη­ση της Πέμ­πτης λόγω ενο­χλή­σε­ων στο γα­στρο­κνή­μιο και οι Κώ­στας Πε­λέ­κης και Νίκος Κορμ­μύ­δας που πα­ρα­κο­λου­θούν την σχολή προ­πο­νη­τι­κής UEFA C’ και πρέ­πει να εξα­σφα­λί­σουν άδεια, με την συμ­με­το­χή και των τριών πο­δο­σφαι­ρι­στών να ξε­κα­θα­ρί­ζει λίγο πριν την σέ­ντρα.

Όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στην διά­θε­ση του Τσι­βρι­νή, με την προ­ε­τοι­μα­σία του συλ­λό­γου να ολο­κλη­ρώ­νε­ται το με­ση­μέ­ρι της Πέμ­πτης στο γή­πε­δο Πα­ρα­δει­σί­ου, με ασκή­σεις τα­κτι­κής, τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων και στη­μέ­νες μπά­λες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.