ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Λευκός Οίκος παρουσιάζει το φωτογραφικό άλμπουμ του Ομπάμα στην Αθήνα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
18

Είκοσι στιγ­μιό­τυπα από την επί­σκεψη του απερ­χό­με­νου Αμε­ρι­κα­νού προ­έ­δρου Μπαράκ Ομάμα στην Αθήνα έδωσε στη δημο­σιό­τητα ο Λευκός Οίκος.

Στο φωτο­γρα­φικό άλμπουμ του Μπαράκ Ομπάμα από την Αθήνα, απο­τυ­πώ­νο­νται οι πιο σημα­ντι­κές στιγμές από το ταξίδι του στη χώρα μας, μέσα από τον φακό του φωτο­γρά­φου του Λευκού Οίκου, Pete Souza.

«Στην πρώτη επί­σκεψη του στην Ελλάδα, ο πρό­ε­δρος είχε την ευκαι­ρία να μιλήσει με τον ελλη­νικό λαό, τους πρω­το­πό­ρους της Δημο­κρα­τίας, για την παγκό­σμια οικο­νο­μία και την ανθε­κτι­κό­τητα του δημο­κρα­τι­κού συστή­μα­τος δια­κυ­βέρ­νη­σης. Παράλ­ληλα, έγινε μάρ­τυ­ρας θαυ­μά­των της αρχαίας Ελλάδας από πρώτο χέρι όταν περιό­δευσε στην Ακρό­πολη», επι­ση­μαί­νει μεταξύ άλλων ο Λευκός Οίκος.

Δείτε τις φωτο­γρα­φίες:

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.