ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Μηλιός: Ο Βαρουφάκης καμαρώνει ότι δεν υπέγραψε μνημόνιο αλλά έκανε τα πάντα για να φτάσουμε εκεί

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μηλιός
Μέγεθος γραμμάτων

Κρι­τι­κή κατά του πρώην υπουρ­γού Οι­κο­νο­μι­κών, Γιάνη Βα­ρου­φά­κη, εξα­πέ­λυ­σε μέσω Twitter το πρώην στέ­λε­χος του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, Γιάν­νης Μη­λιός.

Με αφορ­μή την απά­ντη­ση του Γ. Βα­ρου­φά­κη στα όσα του κα­τα­λο­γί­ζει στο βι­βλίο του ο Pierre Moscovici, ο Γιάν­νης Μη­λιός ανάρ­τη­σε το εξής αιχ­μη­ρό σχό­λιο: «Ο “συμ­φω­νού­με με το 70% του μνη­μο­νί­ου” κύ­ριος Βα­ρου­φά­κης, κα­μα­ρώ­νει που δεν ψή­φι­σε το μνη­μό­νιο, έκανε όμως τα πάντα για να φτά­σου­με εκεί».

Ο “συμ­φω­νού­με με το 70% του μνη­μο­νί­ου” κύ­ριος Βα­ρου­φα­κης κα­μα­ρώ­νει που δεν ψή­φι­σε το μνη­μό­νιο, έκανε όμως τα πάντα για να φτά­σου­με εκεί.

Κρι­τι­κή κατά του πρώην υπουρ­γού Οι­κο­νο­μι­κών, Γιάνη Βα­ρου­φά­κη, εξα­πέ­λυ­σε μέσω Twitter το πρώην στέ­λε­χος του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, Γιάν­νης Μη­λιός.

P. Moscovici: Αχα­λί­νω­τος ναρ­κισ­σι­σμός και πε­ρι­φρό­νη­ση από Γ. Βα­ρου­φά­κη

Κάθε άλλο παρά κο­λα­κευ­τι­κά σχό­λια επι­φύ­λα­ξε ο ευ­ρω­παί­ος επί­τρο­πος Pierre Moscovici στον Γιάνη Βα­ρου­φά­κη σε βι­βλίο του με τίτλο «Αν είναι με­σά­νυ­χτα στην Ευ­ρώ­πη», σύμ­φω­να με την Κα­θη­με­ρι­νή.

«Με τη φρε­νή­ρη ενα­σχό­λη­ση του με τα μέσα ενη­μέ­ρω­σης και τον αχα­λί­νω­το ναρ­κισ­σι­σμό του, ο Βα­ρου­φά­κης τρά­βη­ξε πάνω του τους προ­βο­λείς και κα­νι­βά­λι­σε για κά­ποιους μήνες τις συ­ζη­τή­σεις», ανα­φέ­ρει ο κ. Moscovici, ανα­φε­ρό­με­νος στη δια­πραγ­μά­τευ­ση με τους εταί­ρους το πρώτο εξά­μη­νο του 2015.

AdTech Ad

Ο επί­τρο­πος Οι­κο­νο­μι­κών κα­τη­γο­ρεί τον πρώην υπουρ­γό Οι­κο­νο­μι­κών της Ελ­λά­δας ότι «συ­νέ­βα­λε στην έντα­ση των συ­νο­μι­λιών, αρ­νού­με­νος κάθε δια­πραγ­μά­τευ­ση».

Ση­μειώ­νει δε ότι ο κ. Βα­ρου­φά­κης προ­κα­λού­σε την απελ­πι­σία αλλά και τη σκλή­ρυν­ση της στά­σης των συ­νο­μι­λη­τών του, με ομι­λί­ες «γε­μά­τες πε­ρι­φρό­νη­ση».

Γ. Βα­ρου­φά­κης: Όσο το τρίτο Μνη­μό­νιό τους κα­ταρ­ρέ­ει, τόσο με τι­μούν με το μίσος τους, επει­δή δεν το υπέ­γρα­ψα

Μέσω Twitter ήρθε η απά­ντη­ση του πρώην υπουρ­γού Οι­κο­νο­μι­κών, Γιάνη Βα­ρου­φά­κη, ο οποί­ος σχο­λί­α­σε τα λε­γό­με­να του Pierre Moscovici, χωρίς να τον κα­το­νο­μά­σει.

Το tweet του κ. Βα­ρου­φά­κη έχει ως εξής: «Όσο το 3ο Μνη­μό­νιό τους κα­ταρ­ρέ­ει τόσο πιο απο­φα­σι­σμέ­νοι φαί­νο­νται να με τι­μούν με το μίσος τους επει­δή δεν το υπέ­γρα­ψα. Τους ευ­χα­ρι­στώ ξανά».

Όσο το 3ο Μνη­μό­νιό τους κα­ταρ­ρέ­ει τόσο πιο απο­φα­σι­σμέ­νοι φαί­νο­νται να με τι­μούν με το μίσος τους επει­δή δεν το υπέ­γρα­ψα. Τους ευ­χα­ρι­στώ ξανά

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.