ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α’ Κατηγορία: Εύκολο «τρίποντο» για τον Αντίμαχο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ

Χωρίς να συ­να­ντή­σει ιδιαί­τε­ρες δυ­σκο­λί­ες, ο Αντί­μα­χος επι­κρά­τη­σε μέσα στο γή­πε­δο της Ψίν­θου την το­πι­κής Δόξας με σκορ 3-0, στο παι­χνί­δι που ολο­κλή­ρω­σε το πρό­γραμ­μα της 6ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Πρω­τα­γω­νι­στής για τους «κόκ­κι­νους» του Γιώρ­γου Στα­μά­τη ήταν ο Θω­νιά­της, που σκό­ρα­ρε δύο φορές, ενώ έκανε και την ασίστ για το τρίτο τέρμα των νι­κη­τών.

Η ει­κό­να

Το παι­χνί­δι ξε­κί­νη­σε με τον Αντί­μα­χο να παίρ­νει τον έλεγ­χο της με­σαί­ας γραμ­μής και την κα­το­χή της μπά­λας, με τους φι­λο­ξε­νού­με­νους να ανοί­γουν το σκορ σχε­τι­κά νωρίς.

Στο 14ο λεπτό , ο Θω­νιά­της έγινε απο­δέ­κτης της μπά­λας, μετά από σέ­ντρα του Ατσα­λά­κη και πλά­σα­ρε εύ­στο­χα για το 1-0.

Οι «κόκ­κι­νοι» δεν κα­τέ­βα­σαν το ρυθμό και συ­νέ­χι­σαν την πίεσή τους, προ­κει­μέ­νου να πε­τύ­χουν και δεύ­τε­ρο τέρμα, όπως και έγινε, καθώς στο 44ο λεπτό, ο Θω­νιά­της ΄΄έ­στρω­σε­΄΄ στον Πη που από κοντά έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώ­του ημι­χρό­νου.

Στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο, οι δύο ομά­δες επι­δό­θη­καν σε παι­χνί­δι κέ­ντρου, με τουε γη­πε­δού­χους να προ­σπα­θούν να πε­τύ­χουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στην διεκ­δί­κη­ση της ανα­μέ­τρη­σης, χωρίς όμως να τα κα­τα­φέ­ρουν.

Το μόνο που άλ­λα­ξε μέχρι και το τε­λευ­ταίο σφύ­ριγ­μα του διαι­τη­τή Σπάρ­τα­λη ήταν το απο­τέ­λε­σμα, καθώς στο 81ο λεπτό ο Αντί­μα­χος πέ­τυ­χε και τρίτο τέρμα με τον Θω­νιά­τη, δια­μορ­φώ­νο­ντας το τε­λι­κό 3-0.

Τα γκολ

14ο λεπτό, γκολ. Ο Ατσα­λά­κης έκανε την σέ­ντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτα­σε στον Θω­νιά­τη ο οποί­ος από πλά­για θέση με δυ­να­τό συρτό σουτ την έστει­λε πρώτα στο αρι­στε­ρό δο­κά­ρι και στην συ­νέ­χεια στα δί­χτυα, κά­νο­ντας το 1-0 για τον Αντί­μα­χο.

44ο λεπτό, γκολ. Μπα­λιά του Βλα­ντι­μί­ροφ στην πλάτη της άμυ­νας, ο Θω­νιά­της κα­τέ­βα­σε ωραία με το στή­θος και έστρω­σε στον Πη που από κοντά έκανε το 2-0.

81ο λεπτό, γκολ. Ο Μπε­κιρ­λά­ρι έκανε την πα­ράλ­λη­λη σέ­ντρα από τα δεξιά και ο Θω­νιά­της έκανε το 3-0.

Οι συν­θέ­σεις:

Δόξα Ψίν­θου: Ηλίας, Στελ­λάς, Πα­να­γιω­τό­που­λος, Δαλ­κί­δης, Σαβ­βού­λης, Χα­τζη­νι­κό­λας (46ο Ορ­φα­νός Χ.), Μέ­ντος (85ο Κοκ­σι­νιώ­της), Ορ­φα­νός Β., Τσο­πά­νο­γλου, Κου­νελ­λές (62ο Τσούλ­λος), Λυ­ρι­στής.

Αντί­μα­χος: Μι­χα­λά­κης, Μποϊ­λής Μ. (77ο Κα­ρά­λια­μης), Ιω­αν­νί­δης, Θω­νιά­της, Σο­τί­ρι, Κα­τσα­ρός (65ο Ζιώ­γας), Ατσα­λά­κης (55ο Μπε­κιρ­λά­ρι), Χα­τζη­σου­λεϊ­μάν, Πης, Βλα­ντι­μί­ροφ, Συ­νε­σί­ου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.