ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδρέας Σταύρου: «Θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Με τους τρεις βαθ­μούς της νίκης στις απο­σκευ­ές του, έφυγε το από­γευ­μα του Σαβ­βά­του από το γή­πε­δο Πα­στί­δας, ο Δια­γό­ρας.

Ο «γη­ραιός» του Αν­δρέα Σταύ­ρου επι­κρά­τη­σε με σκορ 3-0 του το­πι­κού Αστέ­ρα για την 2η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Η ομάδα της πόλης μας βρέ­θη­κε στην κο­ρυ­φή του πί­να­κα, έχο­ντας το από­λυ­το των βαθ­μών, επι­βε­βαιώ­νο­ντας σε ακόμα μία ανα­μέ­τρη­ση ότι δί­καια της έχει απο­δο­θεί ο τί­τλος του φα­βο­ρί για την κα­τά­κτη­ση του φε­τι­νού τί­τλου.

Η «δσπορ» επι­κοι­νώ­νη­σε με τον προ­πο­νη­τή Αν­δρέα Σταύ­ρου, που δή­λω­σε τα ακό­λου­θα για την επι­κρά­τη­ση της ομά­δας του, απέ­να­ντι στους Πα­στι­δε­νούς:

« Ήταν δί­καιη η νίκη μας, καθώς ελέγ­χα­με το παι­χνί­δι σε όλη την διάρ­κειά του.

Έμει­να πολύ ευ­χα­ρι­στη­μέ­νος απ’ όλους τους πο­δο­σφαι­ρι­στές μου και τους αξί­ζουν συγ­χα­ρη­τή­ρια, έχου­με όμως ακόμα δρόμο μπρο­στά μας.

Θέ­λου­με και πρέ­πει να συ­νε­χί­σου­με στους ίδιους ρυθ­μούς στην ανα­με­τρή­σεις που έρ­χο­νται».

Από εκεί και πέρα, χθες οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Δια­γό­ρα ξε­κί­νη­σαν την προ­ε­τοι­μα­σία τους για το εντός έδρας παι­χνί­δι της 3ης αγω­νι­στι­κής με αντί­πα­λο τον Αντί­μα­χο.

Το πρό­γραμ­μα έγινε το με­ση­μέ­ρι στο γή­πε­δο Κο­σκι­νού, με το βάρος να πέ­φτει σε ασκή­σεις φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης.

Ο «γη­ραιός» θα προ­πο­νη­θεί και σή­με­ρα, την Τε­τάρ­τη οι πο­δο­σφαι­ρι­στές θα έχουν ρεπό για να ξε­κου­ρα­στούν και θα προ­πο­νη­θούν πάλι την Πέμ­πτη και την Πα­ρα­σκευή, και το Σάβ­βα­το θα ολο­κλη­ρω­θεί η προ­ε­τοι­μα­σία τους καθώς το παι­χνί­δι με τους «κόκ­κι­νους» της Κω ανα­μέ­νε­ται να ορι­στεί από την ΕΠΣΔ για την Κυ­ρια­κή.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι στις τά­ξεις του Δια­γό­ρα δεν υπάρ­χουν αγω­νι­στι­κά προ­βλή­μα­τα, καθώς και ο Κουλ­τζής ξε­πέ­ρα­σε τις ενο­χλή­σεις που είχε στους προ­σα­γω­γούς που δεν του είχαν επι­τρέ­ψει να τεθεί στην διά­θε­ση του προ­πο­νη­τή του για το παι­χνί­δι με τον Αστέ­ρα Πα­στί­δας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.