Ειδήσεις

Αναδείχθηκε ανάδοχος για το παλαιό «συσσίτιο»

Στην εταιρεία του κ. Κώστα Παμπρή κατοχυρώθηκε χτες, μετά από  ανοιχτό διαγωνισμό το παλαιό «συσσίτιο».
Όπως δήλωσε χτες ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ Α.Ε. κ. Γιάννης Κούρτης:
«Η διαδικασία για τον διαγωνισμό του ‘συσσιτίου’ ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι διαγωνιζόμενοι που έλαβαν μέρος ήταν τρεις:  η εταιρεία Καμπουρόπουλος Α.Ε., ο κ. Μ. Μαργέλλος και η η εταιρεία ‘Globe William’ του κ. Κώστα Παμπρή –που είναι και ο προσωρινός ανάδοχος με μηναίο μίσθωμα 3001 ευρώ και 2% επί του τζίρου. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία επαναλήφθηκε διότι την πρώτη φορά δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, καθώς ο εγγυητής κρίθηκε ως μη φερέγγυος. Θα ήθελα να ευχηθώ στον επενδυτή καλή επιτυχία και καλές δουλειές».
Η μίσθωση είναι για 12 χρόνια και ο επενδυτής μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένει να παρέλθει το δεκαήμερο για υποβολή ενστάσεων και θα ακολουθήσει η διαδικασία υπογραφής.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαργέλλος σταμάτησε στα 3000 ευρώ, ενώ ο κ. Παμπρής πρόσφερε 3001 ευρώ, οπότε και κατοχυρώθηκε τελικά σ’ εκείνον. Ο κ. Καμπουρόπουλος θεώρησε ότι πρόκειται για πολύ υψηλό μίσθωμα.
Όσον αφορά στο «Ακταίον» που ο ιδιώτης επενδυτής, είναι η εταιρεία Bakery ο κ. Κούρτης, είπε: «Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Από ό,τι μπορείτε να δείτε οι επεμβάσεις προχωρούν. Οι εργασίες όμως θα πάνε λίγο πίσω ένα – ενάμιση μήνα αλλά αυτό που θα εισπράξουν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες θα είναι κάτι το πολύ θετικό. Από όσο γνωρίζουμε γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά από τους επενδυτές. Όλα έχουν ξηλωθεί και η επένδυση προχωράει. Θα υπάρχει και παιδότοπος που θα τηρεί όλες τις προδιαγραφές».
Τέλος, ο κ. Κούρτης εξέφρασε την ικανοποίησή του ως προς τα έσοδα της ΔΕΡΜ Α.Ε. (συνολικά) λέγοντας πως «είμαστε ευχαριστημένοι παρά το γεγονός πως η ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος φέτος δεν ήταν καλή. Καταφέραμε στο δεύτερο τρίμηνο να αυξήσουμε τα έσοδα και εκεί που ήταν ζημιογόνα η εταιρεία ‘Πηγές Καλλιθέας’ έφερε θετικό πρόσημο με αύξηση του 20%. Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη μεγάλες δυνατότητες. Θα κάνουμε παρεμβάσεις και βελτιώσεις στις Πηγές Καλλιθέας, όπως το πάρκινγκ κ.ά. Πιστεύω ότι μέχρι τον Μάρτιο θα έχουμε ολοκληρώσει όλες τις παρεμβάσεις που θέλουμε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου