ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Στην Πάτρα η κλήρωση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Γ΄Εθνική

Μετά από δύο συ­νε­χό­με­νες χρο­νιές πα­ρα­μο­νής στην Αθήνα, η ΕΠΟ απο­φά­σι­σε να επι­στρέ­ψει στην επαρ­χία για την κλή­ρω­ση του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας . Η σχε­τι­κή δια­δι­κα­σία για τη σεζόν 2016-2017 θα φι­λο­ξε­νη­θεί στην Πάτρα, αφού η Ομο­σπον­δία απο­δέ­χθη­κε την πρό­σκλη­ση του προ­έ­δρου της ΕΠΣ Αχα­ΐ­ας, Δη­μή­τρη Μπα­λα­φού­τη.

Να ση­μειω­θεί ότι η κλή­ρω­ση στην πρώτη χρο­νιά της Γ’ Εθνι­κής Ερα­σι­τε­χνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας (2013-2014), όπου δέ­σπο­ζε η πα­ρου­σία της ΑΕΚ, είχε πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στη Φλώ­ρι­να.

Από εκεί και πέρα, ο Μι­χά­λης Τζα­νό­που­λος και οι συ­νερ­γά­τες του δεν έχουν κα­τα­στα­λά­ξει στην ακρι­βή ημε­ρο­μη­νία διε­ξα­γω­γής της κλή­ρω­σης, αν και προ­ο­ρί­ζε­ται να γίνει κάπου στα τέλη Αυ­γού­στου.

Να υπεν­θυ­μί­σου­με πως την επό­με­νη Πα­ρα­σκευή (12/8) εκ­πνέ­ει η προ­θε­σμία για τις δη­λώ­σεις συμ­με­το­χής, ενώ την επό­με­νη εβδο­μά­δα, αμέ­σως μετά τον Δε­κα­πε­νταύ­γου­στο, η Διοι­κού­σα Επι­τρο­πή Πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής πρό­κει­ται να γνω­στο­ποι­ή­σει τον τρόπο με τον οποίο θα έχουν κα­ταρ­τι­στεί οι τέσ­σε­ρις όμι­λοι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.