Αθλητικά

Α. Ε. Κατταβιάς: Κουλιμπαλί και με την «βούλα»

Ο προαναγγελθείς «γάμος» του Αζίζ Κουλιμπαλί με την ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι πλέον γεγονός.
Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Αφρικανό επιθετικό εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, ήταν να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούσαν την «ελευθέρας» από τον Ηρακλή Μαριτσών.
Οι λεπτομέρειες τακτοποιήθηκαν, με τον Αζίζ Κουλιμπαλί να επιστρέφει στις τάξεις της Α.Ε. Κατταβιάς μετά από ένα χρόνο απουσίας , καθώς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους «πράσινους» των Μαριτσών στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Κατταβιάς ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή του 26χρονου επιθετικού Αζίζ Κουλιμπαλί στη ομάδα. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.
Χθες (σ.σ. Παρασκευή) ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τον Αζίζ καθώς η σύζυγός του Μιχαλίτσα έφερε στον κόσμο τον γιο τους. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να είναι καλορίζικο».
Με την μετεγγραφή και του Κουλιμπαλί, η Α.Ε. Κατταβιάς έχει ενισχύσει πάρα πολύ το έμψυχο δυναμικό της και συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Β’ Κατηγορίας και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, καθώς είχαν προηγηθεί οι μετεγγραφές των Λευτέρη Δράκου, Ρεΐση Μαΐλη, Γιώργου Σαλαμαστράκη και Νεκτάριου Μήτρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου