Ειδήσεις

Στο απόλυτο χάος και οι τουρίστες που βρίσκονται στην Τουρκία

Κυριολεκτικά στο κενό βρίσκονται χιλιάδες τουρίστες στην Τουρκία που, αντί για τα αξιοθέατα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με άρματα μάχης και πολύνεκρες συγκρούσεις με πραγματικά πυρά από εδάφους αλλά και αέρος και τώρα δείχνουν σχεδόν εγκλωβισμένοι στη χώρα καθώς οι περισσότερες πτήσεις, έχουν ματαιωθεί λόγω της κυριολεκτικά χαοτικής κατάστασης

Σύμφωνα με το Flight Radar, μόνο ένας εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός πτήσεων κατάφερε να πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου, στα δυο αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης, Ataturk και Sabiha Gokcen.

 

View image on Twitter

Μεγάλες καθυστερήσεις ωστόσο σημειώθηκαν στις αφίξεις στα αεροδρόμια Αττάλειας και Σμύρνη ενώ δεν έγινε ούτε μια αναχώρηση.

H Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Κίνησης και Ελέγχου Πτήσεων, Eurocontrol αναφέρει πως ενδέχεται το πρωί της Κυριακής να γίνουν κάποιες αναχωρήσεις από το Ataturk, ωστόσο δεν παραλείπουν ταυτόχρονα να τονίσουν πως «η κατάσταση είναι ασαφής».

thepressproject.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου