ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκδρομή από το Ροδίων Άθλησις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κολυμ­βη­τική ημερίδα στην κεντρική παραλία της πόλης μας θα διορ­γα­νώ­σει το Ροδίων Άθλησις, το ερχό­μενο Σάββατο 23 Ιουλίου, η οποία θα αφορά σε παιδιά από 8 ετών και άνω. Η σχετική ανα­κοί­νωση του σωμα­τείου:

«Το Σάββατο 23 Ιουλίου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί, για άλλη μία φορά από το σωμα­τείο μας, κολυμ­βη­τική εκδρομή στην παραλία “ΕΛΛΗ” και συγκε­κρι­μένα στην περιοχή του τρα­μπο­λίνο. Οι αθλητές και αθλή­τριες του Ροδίων Άθλησις θα έχουν την ευκαι­ρία να δια­νύ­σουν την από­σταση έως τον γνωστό βατήρα της παρα­λίας, μαζί με τους προ­πο­νη­τές τους και να δια­σκε­δά­σουν με βουτιές, κολύμπι και πολλά άλλα παι­χνί­δια!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.