Αθλητικά

Όλοι στο «Βενετόκλειο»!

Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στο «Βενετόκλειο»… Στις 19:00 ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα φιλοξενήσει τον Άτλαντα Αθηνών και ζητάει τη συμπαράσταση απ’ όλο το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου. Μετά από επαφές και συζητήσεις της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου, πάρθηκε η απόφαση να έρθει η ομάδα του Άτλαντα στη Ρόδο για μία σειρά φιλικών αγώνων, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Η νεοσύστατη αθηναϊκή ομάδα ήρθε στη Ρόδο χθες το πρωί και μάλιστα οι αθλητές της έκαναν προπόνηση μαζί με τα παιδιά του Α.Σ. Δωδεκάνησος. Σήμερα, λοιπόν, στις 19:00 θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι Α.Σ. Δωδεκάνησος- Άτλας, ενώ αύριο θα γίνει ακόμη ένα διπλό προπονητικού χαρακτήρα. Έτσι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χατζηκαλημέρης και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Χατζηαντωνίου θα έχουν τη δυνατότητα να «τεστάρουν» τους παίκτες λίγο καιρό πριν από το πρώτο τζάμπολ στο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.
«ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ»
Η διοικούσα επιτροπή του Α.Σ. Δωδεκάνησος, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι με τον Άτλαντα και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το σωματείο. Η παρουσία όλων σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με στόχο να κάνουμε τον Α.Σ. Δωδεκάνησος να αποτελεί παράδειγμα οργάνωσης και λειτουργίας για όλους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου