ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 65χρονος Βούλγαρος για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
122

Ο δρά­στης είχε ανα­πτύ­ξει καλ­λιέρ­γεια φυτών κάν­να­βης απο­τε­λού­με­νη από -31- δεν­δρύλ­λια

 Τα δεν­δρύλ­λια εκρι­ζώ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν μαζί με πο­σό­τη­τα κάν­να­βης -260- γραμ­μα­ρί­ων και ζυ­γα­ριά ακρι­βεί­ας

 Συ­νε­λή­φθη χθες (21.06.2016) το από­γευ­μα σε χωριό της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δί­ω­ξης Ναρ­κω­τι­κών Ρόδου, ένας 65χρο­νος υπή­κο­ος Βουλ­γα­ρί­ας, κα­τη­γο­ρού­με­νος για καλ­λιέρ­γεια δεν­δρυλ­λί­ων κάν­να­βης και κα­το­χή ναρ­κω­τι­κών ου­σιών.

Ει­δι­κό­τε­ρα, στο πλαί­σιο επι­χει­ρη­σια­κού σχε­δια­σμού και στο­χευ­μέ­νων δρά­σε­ων για τον εντο­πι­σμό φυ­τειών κάν­να­βης, δια­πι­στώ­θη­κε μετά από αξιο­λό­γη­ση-διε­ρεύ­νη­ση στοι­χειών ότι ο κα­τη­γο­ρού­με­νος καλ­λιερ­γού­σε δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης σε αγρο­τε­μά­χιο δίπλα από την κα­τοι­κία του στη Δη­μο­τι­κή Ενό­τη­τα Πε­τα­λού­δων.

Συ­γκε­κρι­μέ­να εντο­πί­στη­κε καλ­λιέρ­γεια κάν­να­βης απο­τε­λού­με­νη από -31- δεν­δρύλ­λια ύψους έως και 1,6 μέτρα, τα οποία εκρι­ζώ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν μαζί με τον καλ­λιερ­γη­τι­κό εξο­πλι­σμό που χρη­σι­μο­ποιού­σε.

Επι­πλέ­ον, στην κα­τοι­κία του βρέ­θη­κε και κα­τα­σχέ­θη­κε πο­σό­τη­τα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης βά­ρους -260- γραμ­μα­ρί­ων και ζυ­γα­ριά ακρι­βεί­ας.

Ο συλ­λη­φθείς θα οδη­γη­θεί στην κα Ει­σαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.