ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Οι ΑΝΕΛ συγκρούστηκαν με διαπλοκή και νταβατζήδες », σύμφωνα με τον Καμμένο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καμμένος

Ο πρό­ε­δρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμ­μέ­νος, υπο­στη­ρί­ζει ότι η Ελ­λά­δα «έχει πάρει μπρος» με τις επεν­δύ­σεις, στις οποί­ες συ­νέ­βα­λαν οι Ανε­ξάρ­τη­τοι Έλ­λη­νες, που δεν είπαν όχι «στις ιδιω­τι­κο­ποι­ή­σεις και τον ιδιω­τι­κό τομέα»

«Κα­τα­φέ­ρα­με τον βα­σι­κό πο­λι­τι­κό μας στόχο, βγαί­νου­με από την εποχή των μνη­μο­νί­ων και η ανά­πτυ­ξη δεν ακού­γε­ται πλέον από το βάθος του τού­νελ, είναι εδώ. Έχουν ξε­κι­νή­σει επεν­δύ­σεις στη χώρα, έχει ξε­κι­νή­σει να δου­λεύ­ει η μη­χα­νή. Σε αυτό έχου­με ένα με­γά­λο με­ρί­διο οι Ανε­ξάρ­τη­τοι Έλ­λη­νες. Εμείς δεν εί­πα­με ποτέ “όχι” στις ιδιω­τι­κο­ποι­ή­σεις, δεν εί­πα­με “όχι” στον ιδιω­τι­κό τομέα. Ήμα­σταν εκεί­νο το ανα­γκαίο καλό που κα­τα­φέ­ρα­με στην κυ­βέρ­νη­ση – πέραν της προ­ά­σπι­σης των αρχών μας, της Ορ­θο­δο­ξί­ας, του Ελ­λη­νι­σμού, των πα­τριω­τι­κών αρχών τις οποί­ες πρε­σβεύ­ου­με, υπη­ρε­τού­με και θα υπη­ρε­τού­με – να στη­ρί­ξου­με την ιδιω­τι­κή οι­κο­νο­μία», δή­λω­σε ο Π. Καμ­μέ­νος  στην ομι­λία του στην Πα­νελ­λα­δι­κή Συν­διά­σκε­ψη των ΑΝΕΛ.

«Ήμα­σταν εκεί­νος ο πα­ρά­γο­ντας της κυ­βέρ­νη­σης που εί­πα­με “ναι” στις επεν­δύ­σεις, “ναι” στον ιδιω­τι­κό τομέα, “ναι” στην ανά­πτυ­ξη. Αυτή τη στιγ­μή βρι­σκό­μα­στε στη φάση όπου η Ελ­λά­δα έχει πάρει μπρος και αυτό ση­μαί­νει θέ­σεις ερ­γα­σί­ας. Ση­μαί­νει να χτυ­πή­σου­με τη με­γα­λύ­τε­ρη ασθέ­νεια που έφε­ραν τα μνη­μό­νια, δη­λα­δή την ανερ­γία, το διωγ­μό των παι­διών μας από την Ελ­λά­δα στο εξω­τε­ρι­κό, την αγα­νά­κτη­ση, την από­γνω­ση που νιώ­θει ένας νέος όταν δεν μπο­ρεί να έχει δι­καί­ω­μα στη δου­λειά» ση­μεί­ω­σε στη συ­νέ­χεια ο κ. Καμ­μέ­νος, προ­σθέ­το­ντας ότι «αυτό θα είναι το πρώτο απο­τέ­λε­σμα που θα δουν οι πο­λί­τες μέσα στους πρώ­τους μήνες του φθι­νο­πώ­ρου. Ξε­κι­νούν με­γά­λα έργα στην Ελ­λά­δα, θα απα­σχο­λη­θούν εκα­το­ντά­δες χι­λιά­δες άν­θρω­ποι, θα ξε­κι­νή­σει να ρέει χρήμα στην αγορά και αυτό θα είναι επι­τυ­χία της δικής μας κυ­βέρ­νη­σης», υπο­στή­ρι­ξε ο πρό­ε­δρος των ΑΝΕΛ και υπο­γράμ­μι­σε πως συ­γκρού­στη­καν με τη δια­πλο­κή και τους «ντα­βα­τζή­δες»

«Για  πρώτη φορά δεν συ­γκρου­στή­κα­με απλώς με τη δια­πλο­κή και τη δια­φθο­ρά και τους ντα­βα­τζή­δες, όπως έλεγε ο Κα­ρα­μαν­λής. Τους ντα­βα­τζή­δες τους τε­λειώ­σα­με» τό­νι­σε ο πρό­ε­δρος των ΑΝΕΛ, δια­βε­βαιώ­νο­ντας στη συ­νέ­χεια το σώμα της συν­διά­σκε­ψης ότι «όλο αυτό τον καιρό μέχρι σή­με­ρα, ποτέ δεν υπήρ­ξε ούτε μία στιγ­μή που να μην βρή­κα­με τη λύση ο Αλέ­ξης Τσί­πρας και εγώ, κά­νο­ντας μία έντι­μη συμ­φω­νία ενώ­πιον του ελ­λη­νι­κού λαού και χωρίς κα­νέ­να συμ­φέ­ρον».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.