ΕΙΔΗΣΕΙΣ

77χρονος φωτογράφος αυτοκτόνησε στην Ανάληψη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αυτοκτονία

Τέρμα στη ζωή του έθεσε σήμερα τα ξημε­ρώ­ματα και περί ώραν 06.30 ένας 77χρονος συντα­ξιού­χος φωτο­γρά­φος, με κατα­γωγή από τη Λέρο, στο μπαλ­κόνι της οικίας του στην Ανάληψη της Ρόδου.

Ο συντα­ξιού­χος πατέρας βγήκε στο μπαλ­κόνι της οικίας του και αυτο­πυ­ρο­βο­λή­θηκε με κυνη­γε­τική καρα­μπίνα.

Η σύζυγος του που τον ανα­ζή­τησε τον βρήκε στο σημείο με μια γνωστή της από παρα­κεί­μενη οικία.

Εχει απο­κλει­στεί το ενδε­χό­μενο εγκλη­μα­τι­κής ενέρ­γειας. Προ­α­νά­κριση διε­νερ­γεί το ΑΤ Ρόδου ενώ στο σημείο βρί­σκε­ται και ο ιατρο­δι­κα­στής Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 2 σχόλια

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.