Αθλητικά

Το φάιναλ φορ των ανδρών

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Τ.Ε. Ε.O.ΠΕ. ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του φαιναλ-φορ βόλεϊ των ανδρών. Οι τέσσερις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει θέση στους τελικούς, κατά σειρά κατατάξεως είναι: Αθλοπαιδιές Κω, Τελχινίς, Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και Γ.Σ. Διαγόρας.
Το σύστημα διεξαγωγής είναι 1ος με 4ος και 2ος με 3ος
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ – Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Ρ.Σ.Φ.Π ΤΕΛΧΙΝΙΣ – Α.Ε.Σ.Π ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Το φαιναλ-φορ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8/4/2016 και Σάββατο 9/4/2016. Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν  έγκαιρα ανάλογα με το πρόγραμμα των γηπέδων. Την Παρασκευή 8/4/2016 στο κλειστό της Κρεμαστής θα αναμετρηθούν οι
Ρ.Σ.Φ.Π ΤΕΛΧΙΝΙΣ- Α.Ε.Σ.Π ΦΟΙΝΙΚΑΣ  με τον νικητή να περνάει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και τον ηττημένο στον μικρό κατατακτήριο τελικό.
Το Σάββατο θα γίνει στο κλειστό του Διαγόρα το παιχνίδι, Α.Ο ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ- Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ  με την νικήτρια ομάδα να περνάει στον βραδινό μεγάλο τελικό , και την αντίπαλη ομάδα  στο μικρό κατατακτήριο τελικό που θα ακολουθήσει. Το βράδυ του Σαββάτου θα ακολουθήσει ο Μεγάλος Τελικός για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Δωδεκανήσου. Μετά το τέλος του τελικού θα ακολουθήσουν  οι απονομές των Κυπέλλων και μεταλλίων των φιναλίστ του θεσμού καθώς και η στέψη του Πρωταθλητή.
Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για πρώτη φορά σε τελική φάση αποφάσισε να δώσει επιπλέον χρώμα και κίνητρο στο θεσμό του Φάιναλ Φορ αλλά και να αναδείξει περισσότερο τα ατομικά χαρακτηριστικά των αθλητών του Βόλεϊ .
Έτσι θα διεξαχθεί ψηφοφορία στο τελικό για την ανάδειξη του MVP (πολυτιμότερου αθλητή) του τελικού ο οποίος θα αναδειχθεί από το κοινό που θα παρακολουθήσει τους αγώνες με ψηφοφορία και επιπλέον, οι καλεσμένοι προπονητές όλων των ομάδων των πρωταθλημάτων εκτός  των δυο φιναλόστ του τελικού θα αναδείξουν τον Καλύτερο Επιθετικό- Πασαδόρο- Σέρβερ- Αμυντικό του τελικού. Σε όλους τους παραπάνω θα απονεμηθούν βραβεία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου