ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Γκότλαντ η γενική συνέλευση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΙΛΑΝΤ ΓΚΕΙΜΣ

Με τους εκ­προ­σώ­πους και άλλα στε­λέ­χη  των 24 νη­σιών μελ­λών θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο Βί­σμπι του Γκό­τλαντ Σου­η­δί­ας η τα­κτι­κή Ετή­σια Γε­νι­κή Συ­νέ­λευ­ση των Island Games. Πα­ράλ­λη­λα θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν, η πα­ρου­σί­α­ση των εγκα­τα­στά­σε­ων και οι συ­να­ντή­σεις με τους συ­ντο­νι­στές των αθλη­μά­των και των χώρων δια­μο­νής των απο­στο­λών.

Το πρό­γραμ­μα προ­βλέ­πει, αφί­ξεις 28 Ιου­νί­ου και ανα­χω­ρή­σεις 3 Ιου­λί­ου με το ακρι­βές πρό­γραμ­μα να μην έχει κα­ταρ­τι­στεί ακόμα. Το ξε­νο­δο­χείο της διορ­γά­νω­σης θα είναι το Clarion Hotel Wisby στη με­σαιω­νι­κή πόλη του Βί­σμπι η οποία είναι μνη­μείο πα­γκό­σμιας κλη­ρο­νο­μιάς. Σύ­ντο­μα  πρέ­πει να δη­λω­θούν οι εκ­πρό­σω­ποι των νη­σιών για να μπο­ρέ­σουν οι διορ­γα­νω­τές να δια­μορ­φώ­σουν το πρό­γραμ­μα και τις δια­μο­νές. Στη συ­νέ­λευ­ση αυτή θα γίνει η πα­ρου­σί­α­ση της έκ­θε­σης προ­ό­δου της προ­ε­τοι­μα­σί­ας των αγώ­νων του 2017 και η υπο­ψη­φιό­τη­τα του Γι­βραλ­τάρ από στε­λέ­χη της επι­τρο­πής υπο­ψη­φιό­τη­τας για την διορ­γά­νω­ση του 2019 ενώ θα εκ­δη­λω­θούν προ­θέ­σεις για την διορ­γά­νω­ση του 2021. Ένα ακόμα ση­μα­ντι­κό θέμα θα είναι η επί­σκε­ψη στις εγκα­τα­στά­σεις και η πα­ρου­σί­α­ση λε­πτο­με­ρειών της διε­ξα­γω­γής των αγώ­νων σε όλους τους το­μείς, λε­πτο­μέ­ρειες και ιδιαι­τε­ρό­τη­τες κάθε αθλή­μα­τος και εγκα­τά­στα­σης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.