Αθλητικά

Τη Δευτέρα Ελπίδα- Διαγόρας!

Το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 20:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι για τα πλέι-οφ των ανδρών ανάμεσα στην Ελπίδα Πεταλούδων και τον Διαγόρα για την Α’ Κατηγορία. Κι αυτό γιατί την Κυριακή δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι διαιτητές, αφού ο Άρης Φάκαρος «σφυρίζει» στη Νέα Ιωνία, ενώ οι Σταύρος Νικηφορίδης και Αργύρης Αγγελής θα διευθύνουν τους τελικούς των νεανίδων στην Κω. Έτσι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα αντί για την Κυριακή που είχε οριστεί.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανέβαλε το παιχνίδι στην Κάλυμνο ανάμεσα στην τοπική Ε.Α.ΚΑ. και τον Ηρακλή 2000 για τα πλέι-οφ στον όμιλο νήσων. Μάλιστα, η Ε.Α.ΚΑ. εξέδωσε και ανακοίνωση: Ιδού: «Κυρία πρόεδρε, ενόψει του επίσημου ορισμού των αγώνων την 15/03/2016 για το προσεχές Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα για τον αγώνα των play off στην κατηγορία ανδρών μεταξύ των ομάδων της Ε.Α. Καλύμνου με τον Ηρακλή 2000, να σας κάνουμε γνωστό ότι όπως προκύπτει από την ιστορία των εν λόγω αγώνων στα play off, η ομάδα που έχει το μειονέκτημα της έδρας υποδέχεται στο γήπεδό της τον πρώτο αγώνα και έπονται οι υπόλοιποι δύο αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Η Τοπική μας επιτροπή ακολουθώντας ορθά την ιστορία όρισε τους αγώνες των play off και των δύο ομίλων Ρόδου και Νήσων με τον ίδιο τρόπο.
Τυχόν αλλαγή της διαδικασίας των play off από την Τοπική Επιτροπή έρχεται σε αντίθεση με την ιστορία και την αρχική της απόφαση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αλλαγή μπορεί να γίνει δεκτή από όλα τα Σωματεία αν αποφασιστεί πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και αφορά στην συγκεκριμένη περίπτωση και τους δύο ομίλους Ρόδου και Νήσων που είναι αλληλένδετοι όμιλοι, καθώς συμμετέχουν επί της ουσίας στο ίδιο πρωτάθλημα.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε να τηρηθεί η πεπατημένη οδός των play off όπως ορίστηκε από την αρχή του πρωταθλήματος από την Τοπική Επιτροπή, τουλάχιστον για φέτος, για την εύρυθμη διεξαγωγή τους αφενός και αφετέρου την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς απρόοπτα και ευτράπελα. Περιμένουμε άμεσα τις ενέργειές σας».
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ- ΑΓΓΕΛΗΣ
Στον τελικό του πρωταθλήματος των νεανίδων πρόκειται να «σφυρίξουν» την Κυριακή ο Σταύρος Νικηφορίδης και ο Αργύρης Αγγελής. Ο πρώτος μαζί με τον Άρη Φάκαρο θα διευθύνουν την αναμέτρηση της Δευτέρας Ελπίδα Πεταλούδων- Γ.Σ. Διαγόρας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(18/03):
Παλέ ντε Σπορ (20:00): Καλλιθέα- Άγιοι Θεόδωροι (Α)
(Φάκαρος- Μητσού)
ΣΑΒΒΑΤΟ(19/03):
Πυλί (11:00): Α.Ε. Δικαίου- Καλυμνιακός (ΠΠ)
(Κολυνιάτης)
Δ.Κ.Γ. Κω (14:30): Φοίβος Κω- Ιπποκράτης Κω (ΠΠ)
(Πλατέλλα)
ΚΥΡΙΑΚΗ(20/03):
Δ.Κ.Γ. Καλύμνου (11:30): Ε.Α. Καλύμνου- Αίολος Κεφάλου (Ε)
(Κολυνιάτης- Μάγκος)
Δ.Κ.Γ. Κω (17:00): Ιπποκράτης Κω- Πανιώνιος Λέρου (Π)
(Πλατέλλα- Μάγκος)
ΔΕΥΤΕΡΑ(21/03):
Δ.Κ.Γ. Κω (17:30): Αίολος Κεφάλου- Α.Ε. Δικαίου (Α)
(Ξανθός- Πλατέλλα)
Κ.Γ. Κρεμαστής (20:00): Ελπίδα Πεταλούδων- Γ.Σ. Διαγόρας (Α)
(Φάκαρος- Νικηφορίδης)
ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ(19/03):
Δ.Κ.Γ. Κω (17:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Ηρακλής 2000
(Φάκαρος- Αγγελής)
Δ.Κ.Γ. Κω (19:00): Ιπποκράτης Κω- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
(Φάκαρος- Νικηφορίδης)
ΚΥΡΙΑΚΗ(20/03):
Δ.Κ.Γ. Κω (11:00): Μικρός τελικός
(Νικηφορίδης- Αγγελής)
Δ.Κ.Γ. Κω (13:00): Μεγάλος τελικός
(Νικηφορίδης- Αγγελής)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου