Αθλητικά

Στο Εφετείο Αρχαγγελίτης για εμπρησμό σε σύνδεσμο φιλάθλων

Σε δεύτερο βαθμό δικάζεται ένας κάτοικος Αρχαγγέλου που πρωτόδικα του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για πρόκληση εμπρησμού στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον Αρχάγγελο.
Περιληπτικά το ιστορικό της υπόθεσης:
Το Ιούνιο του 2009, ο κατηγορούμενος ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με άλλους θαμώνες καφετέριας στον Αρχάγγελο, για αθλητικά θέματα λόγω και της αντιπαλότητας που υπάρχει ανάμεσα σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Στην συνέχεια, πήγε στο σπίτι του, όπου εφοδιάστηκε με βενζίνη και κατευθύνθηκε στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον Αρχάγγελο, όπου αφού παραβίασε την πόρτα, περιέλουσε τον χώρο με την βενζίνη και προκάλεσε πυρκαγιά, η οποία και κατέστρεψε τα αντικείμενα που υπήρχαν στο εσωτερικό του συνδέσμου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου