ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Θα είμαστε υπεύθυνη αντιπολίτευση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μητσοτάκης-Παυλόπουλος

Τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημο­κρα­τίας και αρχηγό της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης Κυριάκο Μητσο­τάκη, δέχθηκε, σήμερα το πρωί στο Προ­ε­δρικό Μέγαρο, ο Πρό­ε­δρος της Δημο­κρα­τίας Προ­κό­πης Παυ­λό­που­λος.

Ο κ. Παυ­λό­που­λος αφού συνε­χάρη τον κ. Μητσο­τάκη για την εκλογή του, τού ευχή­θηκε καλή δύναμη στα νέα του καθή­κο­ντα και εξέ­φρασε τη βεβαιό­τητά του, ότι η Νέα Δημο­κρα­τία, υπό την ηγεσία του, θα συμ­βά­λει καθο­ρι­στικά ώστε να εδραιω­θεί η θέση της χώρας στην Ευρω­παϊκή Ένωση και στην Ευρω­ζώνη, ιδίως στη σημε­ρινή κρίσιμη συγκυ­ρία, όπου δοκι­μά­ζε­ται κυριο­λε­κτικά, για λόγους οικο­νο­μι­κούς αλλά και ανθρω­πι­στι­κούς, η συνοχή και το μέλλον του ευρω­παϊ­κού οικο­δο­μή­μα­τος.

Παράλ­ληλα, ο Πρό­ε­δρος της Δημο­κρα­τίας, υπεν­θύ­μισε ότι απο­τε­λεί κοινό τόπο, ότι η παρά­ταξη, της οποίας ηγείται πλέον ο κ. Μητσο­τά­κης, είναι εκείνη, η οποία άνοιξε τον δρόμο της χώρας μας στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσο­τά­κης ευχα­ρί­στησε τον Πρόεδρο της Δημο­κρα­τίας για τις ευχές και τον δια­βε­βαί­ωσε ότι η Νέα Δημο­κρα­τία θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγ­μα­τικό της ρόλο.

«Θα είμαστε μια υπεύ­θυνη και αξιό­πι­στη αξιω­μα­τική αντι­πο­λί­τευση, η οποία θα κατα­θέ­τει πάντα ρεα­λι­στι­κές προ­τά­σεις για την επίλυση των μεγάλων προ­βλη­μά­των του τόπου» δήλωσε ο κ. Μητσο­τά­κης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.