Η τρόικα αναμένει νέα στοιχεία από την Αθήνα, προτού ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου ελληνικού προγράμματος.
Αυτό δήλωσε από τις Βρυξέλλες, η Άννικα Μπράιντχαρτ εκπρόσωπος του επιτρόπου Μοσκοβισί, απαντώντας σε ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου.
Η ίδια εκπρόσωπος εξήγησε ότι «μόλις οι διευκρινίσεις δοθούν, οι επικεφαλής της τρόικας θα επιστρέψουν σύντομα στην Αθήνα».
Παρομοίως η Α. Μπράιντχαρτ απέφυγε να προβεί σε σχόλια για το ασφαλιστικό, επανέλαβε ότι οι τεχνικές συζητήσεις με την Αθήνα συνεχίζονται, η τρόικα το μελετά και θα αποφανθεί μόνον όταν η μελέτη ολοκληρωθεί.
Επιπλέον διέψευσε ότι πρόκειται να γίνει συνάντηση Π. Μοσκοβισί και Α. Τσίπρα στο Νταβός, εξηγώντας ότι:
«Ο επίτροπος έχει εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο, δεν υπάρχει τέτοια συνάντηση στο πρόγραμμά του και θα βρίσκεται στο Νταβός μόνο για μια μέρα».































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.