ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ρόδιος επιχειρηματίας μίσθωσε το «Κάμειρος»

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΜΕΙΡΟΣ HOTEL
Μέγεθος γραμμάτων

Μια νέα ση­μα­ντι­κή επέν­δυ­ση στον ξε­νο­δο­χεια­κό κλάδο του νη­σιού ξε­κι­νά άμεσα μετά την υπο­γρα­φή συμ­βο­λαί­ου 12ετούς μί­σθω­σης σε γνω­στό επι­χει­ρη­μα­τία της Ρόδου του κε­ντρι­κού ξε­νο­δο­χεί­ου «Κά­μει­ρος», από την ιδιο­κτή­τρια εται­ρεία «TRUST -Χα­τζη­μα­νώ­λης ΑΕ».

Το ξε­νο­δο­χείο επί της 25ης Μαρ­τί­ου και Εθε­λο­ντών Δω­δε­κα­νη­σί­ων  χρη­σι­μο­ποι­ή­θη­κε επί σει­ράν ετών για τη στέ­γα­ση γρα­φεί­ων και υπη­ρε­σιών της Πα­νε­πι­στη­μια­κής Μο­νά­δας Ρόδου.

Ο μι­σθω­τής σε συ­νερ­γα­σία με γνω­στό του­ρι­στι­κό γρα­φείο της Ρω­σί­ας και τον εκ­πρό­σω­πό του στην Κρήτη προ­γραμ­μα­τί­ζει εκ βά­θρον ανα­καί­νι­ση του συ­γκρο­τή­μα­τος και με­τα­τρο­πή του σε  lux με λει­τουρ­γία κα­τα­στη­μά­των υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος ως και πι­σί­νας στην τα­ρά­τσα του ακι­νή­του. Ήδη έχει εκ­πο­νη­θεί σχε­τι­κή με­λέ­τη και οι ερ­γα­σί­ες ανα­μέ­νε­ται να ξε­κι­νή­σουν, εκτός απρο­ό­πτου, τις αρχές του νέου έτους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.