ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λονδίνο: Τρεις τραυματίες με μαχαίρι από άνδρα που φώναζε «Για τη Συρία»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δημοσίευμα

Ως «τρο­μο­κρα­τι­κό πε­ρι­στα­τι­κό» αντι­με­τω­πί­ζει η αστυ­νο­μία του Λον­δί­νου την υπό­θε­ση ενός άνδρα που τραυ­μά­τι­σε με μα­χαί­ρι τρεις επι­βά­τες σε σταθ­μό του μετρό, φω­νά­ζο­ντας σύμ­φω­να με μέσα ενη­μέ­ρω­σης «Αυτό είναι για την Συρία».

«Αντι­με­τω­πί­ζου­με το συμ­βάν ως τρο­μο­κρα­τι­κό πε­ρι­στα­τι­κό» ανα­κοί­νω­σε ο Ρί­τσαρν Γουάλ­ντον, επι­κε­φα­λής της αντι­τρο­μο­κρα­τι­κής υπη­ρε­σί­ας του Λον­δί­νου.

Εκ­πρό­σω­πος της αστυ­νο­μί­ας δή­λω­σε πως αστυ­νο­μι­κοί έλα­βαν κλήση το Σάβ­βα­το το βράδυ (19:05 ώρα Γκρί­νουιτς) για ύπο­πτο με μα­χαί­ρι στον σταθ­μό Λέι­τον­στο­ουν στο ανα­το­λι­κό Λον­δί­νο.

Ένας από τους αστυ­νο­μι­κός που έσπευ­σαν στον σταθ­μό χρη­σι­μο­ποί­η­σε όπλο τέι­ζερ ενά­ντια στον δρά­στη, ο οποί­ος συ­νε­λή­φθη και με­τα­φέρ­θη­κε σε νο­σο­κο­μείο όπου πα­ρα­μέ­νει υπό κρά­τη­ση.

Πά­ντως ο εκ­πρό­σω­πος της αστυ­νο­μί­ας δεν επι­βε­βαί­ω­σε τις ανα­φο­ρές του τη­λε­ο­πτι­κού δι­κτύ­ου Sky News και της εφη­με­ρί­δας London’s Evening Standard ότι ο δρά­στης φώ­να­ξε κατά την επί­θε­ση «Αυτό είναι για τη Συρία».

Σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, ένας από τους τρεις τραυ­μα­τί­ες βρί­σκε­ται σε σο­βα­ρή κα­τά­στα­ση.

ΒΗΜΑ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.