Ειδήσεις

Νέα δημοσκόπηση: Η εκλογές στη ΝΔ θα κριθούν στον Β γύρο

υποψήφιοι

Μία ακόμη δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ωστόσο φαίνεται πως όλα θα κριθούν την δεύτερη Κυριακή, όπου αντίπαλός του σύμφωνα με την εταιρεία Alco για το «Πρώτο Θέμα» θα είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 41,7% και ο Απόστολος Τζιτζικώστας 30,7% ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 16% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 7,4%

Ωστόσο, ο Απόστολος Τζιτζικώστας δείχνει σύμφωνα με την μέτρηση περισσότερες επιρροές σε ψηφοφόρους εκτός ΝΔ ή σε «γαλάζιους» ψηφοφόρους που τελευταία απομακρύνθηκαν από το κόμμα, σε αντίθεση με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που τον στηρίζει σε μεγάλο βαθμό η βάση της ΝΔ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.