ΕΙΔΗΣΕΙΣ

+28% ο πολιτιστικός τουρισμός για Ελλάδα το 2015

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μουσείο Ακρόπολης

Aνάπτυξη 28% κατέ­γραψε φέτος στις πωλή­σεις για Ελλάδα το brand της TUI με έμφαση στον πολι­τι­σμό, Gebeco.

Το brand είχε αύξηση 5% στα έσοδα της χρονιάς, φτά­νο­ντας τα 115 εκατ. ευρώ και δια­τη­ρώ­ντας σταθερό τον αριθμό των πελατών του.

Άλλοι προ­ο­ρι­σμοί που παρου­σί­α­σαν αξιο­ση­μεί­ωτη ανά­πτυξη είναι το Ιράν (+100%) και η Κούβα (+58%), ενώ οι μεγα­λύ­τε­ροι προ­ο­ρι­σμοί όπως η Κίνα, η Ιταλία και το Βιετνάμ είχαν μετριο­παθή ανά­πτυξη. Οι πρώιμες κρα­τή­σεις της Gebeco για το 2016 βρί­σκο­νται σε θετικό έδαφος και κατα­γρα­φουν σημα­ντική ανά­πτυξη, σύμφωνα με τον διευ­θυ­ντή του οργα­νι­σμού, Ury Steinweg.

tornosnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.