ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Ο Κύκλος της Χαράς και της Ειρήνης»-Για μικρούς και μεγάλους στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
θεατρο

Κυ­ρια­κή 1 Νο­εμ­βρί­ου 2015 & ώρα 19:00

Μια πα­ρά­στα­ση του Θε­ά­τρου Νο­τί­ου Αι­γαί­ου εμπλου­τι­σμέ­νη με δια­λό­γους και τρα­γού­δια που μι­λούν για την αγάπη, την ει­ρή­νη και την αδελ­φο­ποί­η­ση των λαών.

Σε ένα μα­γευ­τι­κό σκη­νι­κό, με ηθο­ποιούς που χο­ρεύ­ουν και τρα­γου­δούν, οι θε­α­τές θα πα­ρα­κο­λου­θή­σουν μια πα­ρά­στα­ση γε­μά­τη μη­νύ­μα­τα, γέλιο, συ­γκί­νη­ση, ανα­τρο­πές και στο τέλος όλοι μαζί θε­α­τές και ηθο­ποιοί συμ­με­τέ­χουν στο δικό τους μα­γι­κό Κύκλο της Χαράς και της Ει­ρή­νης με το γνω­στο τρα­γού­δι «Αν όλα τα παι­διά της γης……».

Το έργο ανέ­βη­κε σε :

Ελεύ­θε­ρη από­δο­ση & Σκη­νο­θε­σία : Ζα­χα­ρία Αγ­γε­λά­κου

Μου­σι­κή: Αντώ­νη Κυ­ζού­λη

Σκη­νι­κό : Έντυ Σα­μπά­νη

Χο­ρο­γρα­φί­ες : Βάσω Αγ­γε­λα­κού

Παί­ζουν οι ηθο­ποιοί: Σου­σά­να Καρ­δού­λια, Πα­να­γιώ­της Τσα­κί­ρης, Αυγή Παππά,

Ανά­λη­ψη- Νε­κτα­ρία Νο­μι­κού, Κώ­στας Τρα­φα­λής, ο μι­κρός Χάρης και ο Ζα­χα­ρί­ας Αγ­γε­λά­κος.

Τα τρα­γού­δια της πα­ρά­στα­σης ερ­μη­νεύ­ουν οι ηθο­ποιοί καθώς και το Φω­νη­τι­κό Σύ­νο­λο Δι­κη­γο­ρι­κού Συλ­λό­γου Ρόδου με σό­λιστ την Άννα Βούη.

Τιμή ει­σι­τη­ρί­ου γε­νι­κή εί­σο­δος: 8,00 €.

ΣΗ­ΜΕΙΑ ΠΡΟ­ΠΩ­ΛΗ­ΣΗΣ:

• ΒΙ­ΒΛΙΟ­ΠΩ­ΛΕΙΟ “ΤΟ ΔΕ­ΝΤΡΟ” (Θε­μι­στο­κλή Σο­φού­λη 127 – 2241033206)

• ΚΟΜ­ΜΩ­ΤΗ­ΡΙΟ “BLOW DRY BAR” (25ης Μαρ­τί­ου 15- 22410 20911)

Πλη­ρο­φο­ρί­ες : 6977 601 660, 22410 21994

[email protected], facebook: ΘΕ­Α­ΤΡΟ ΝΟ­ΤΙΟΥ ΑΙ­ΓΑΙΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.