Αθλητικά

«Να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας»

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας επιστρέφει σήμερα ο Κλεάνθης.
Το συγκρότημα του Γιώργου Σταυριανού θα φιλοξενήσει στις 16:00 την Δόξα Ψίνθου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Οι «ροσονέρι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, καθώς προέρχονται από τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, γι’ αυτό και θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία επιτυχία στο ενεργητικό τους, προκειμένου να ανέβουν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι με τους «βυσσινί», η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Γιώργο Σταυριανό που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Δόξα Ψίνθου γι’ αυτό και πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε στις τελευταίες αγωνιστικές.
Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση η οποία θα μας οδηγήσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που είναι ο στόχος μας».
Από εκεί και πέρα, οι «ροσονέρι» θα παραταχθούν στην σημερινή αναμέτρηση με δύο προβλήματα στη σύνθεσή τους.
Ο Γιώργος Σταυριανός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Αγγελάκη που παρότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες, είναι ακόμα ανέτοιμος και του Τάσου Ατσίδη που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού, με την προετοιμασία της ομάδας να ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Τετάρτη στο γήπεδο Παραδεισίου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, σε τελειώματα φάσεων και σε στημένες μπάλες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου