Ειδήσεις

Αλεξιάδης: Εξετάζονται αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ από φέτος

τέλη κυκλοφορίας

Aνοιχτό άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης το ενδεχόμενο να υπάρξουν από φέτος αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας, η αποστολή των οποίων αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβριο.

«Ίσως υπάρξουν και φέτος αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας αλλά αυτό είναι θέμα απόφασης γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής» δήλωσε o κ. Αλεξιάδης μιλώντας στο Βημα FM.

«Έχουμε δεσμευθεί για συγκεκριμένους εισπρακτικούς στόχους ανά μέτρο. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 και τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε ανακοινώσεις» είπε για το θέμα ο κ. Αλεξιάδης.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών, τέλη κυκλοφορίας από 660 έως 1.320 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν όσα ΙΧ κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στη χώρα έως τις 31 Οκτωβρίου.

Για τα αυτοκίνητα που έχουν εγγραφεί μετά την 1η Νοεμβρίου 2010, τα τέλη θα υπολογιστούν με βάση την εκπομπή ρύπων ανά χιλιόμετρο.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.