Αθλητικά

Το μυαλό στον Ανταγόρα

Ακόμα τρεις βαθμούς πρόσθεσε στην συλλογή του ο Διαγόρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Ο «γηραιός» επικράτησε την Κυριακή, μέσα στο γήπεδο Μασάρων, του τοπικού Αστέρα , με σκορ 3-1 και διατήρησε την επαφή του με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Τσιβρινή , δείχνοντας το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, κατάφεραν να «περάσουν» από μία εκ’ των δυσκολότερων εδρών της Α’ Κατηγορίας, απέναντι στον φορμαρισμένο Αστέρα, αποτέλεσμα που τους τόνωσε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά, ενόψει της συνέχειας.
Τώρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, ο «γηραιός» θα υποδεχθεί την Παρασκευή, τον Ανταγόρα, με τον νεαρό τεχνικό να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του, να ξεχάσουν την νίκη επί του Αστέρα, για να στρέψουν όλη την προσοχή τους στους «πράσινους» της Κω.
Η προετοιμασία της ομάδας, ξεκίνησε χθες στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν και σήμερα στο βοηθητικό, ενώ η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.
Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Τσιβρινής προφύλαξε στην χθεσινή προπόνηση τον Κώστα Καλημέρη που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, ωστόσο αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεσή του ενόψει Ανταγόρα.
Σίγουρα εκτός πλάνων του νεαρού τεχνικού θα είναι, οι τραυματίες Νίκος Φραντζής και Φανούρης Γκινής, όπως και ο τιμωρημένος Καρπαθάκης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μασάρων.
Από την άλλη επιστρέφει ο Σάββας Μπαούρης, που εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου